2025年暑假衔接起跑线七升八年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假衔接起跑线七升八年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第93页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
( )9. Which chore is the best for 5-year-old Lisa?
( )10. What's the best time for a middle school student to do chores?
( )11. According to the passage, we can infer ______.
( )12. What's the best title for this passage?
B
( )10. What's the best time for a middle school student to do chores?
D
( )11. According to the passage, we can infer ______.
D
( )12. What's the best title for this passage?
C
答案:
9—12. BDDC
三、任务型阅读
阅读下列材料,从方框中所给的 A—E 五个选项中选出正确选项(其中有一项是多余选项),将其序号填入第 1—4 小题,并回答第 5 小题。
Can you or do you wash your clothes? Can you cook meals for yourself when your parents are not at home? Do you often help do any chores at home?
Today, many young people can't look after themselves when they leave home. 1.______
When I was only seven years old, I was in the kitchen with my mother enjoying cooking. I always helped her. 2.______
4.______
A. At the beginning, it was difficult for her.
B. I did nothing at home, because my mother could help me.
C. And now I can do many chores myself.
D. I learnt cooking from my mother.
E. They can't even wash a pair of socks.
5. What chores do you do at home? Why do you do them? (回答不超过 25 词)
阅读下列材料,从方框中所给的 A—E 五个选项中选出正确选项(其中有一项是多余选项),将其序号填入第 1—4 小题,并回答第 5 小题。
Can you or do you wash your clothes? Can you cook meals for yourself when your parents are not at home? Do you often help do any chores at home?
Today, many young people can't look after themselves when they leave home. 1.______
E
I don't want to be a person like that. I want to be more independent.When I was only seven years old, I was in the kitchen with my mother enjoying cooking. I always helped her. 2.______
D
She was really interested in teaching me how to cook. But when my mother got married(结婚), she didn't know how to cook. My grandmother never allowed(允许) her to stay in the kitchen when she was cooking. My mother did not start cooking until she was 25 years old. 3.______A
She had to take cooking lessons. So she decided to teach us how to cook because she didn't want us to have the same experience.4.______
C
I always wash my own clothes, and sometimes I wash my parents' and my brother's clothes too. When my parents are not at home, I can cook meals for my brother and myself.A. At the beginning, it was difficult for her.
B. I did nothing at home, because my mother could help me.
C. And now I can do many chores myself.
D. I learnt cooking from my mother.
E. They can't even wash a pair of socks.
5. What chores do you do at home? Why do you do them? (回答不超过 25 词)
I sweep the floor and take out the rubbish. Because I think my parents are too busy and I should share housework with them.
答案:
1—4. EDAC 5. I sweep the floor and take out the rubbish. Because I think my parents are too busy and I should share housework with them. (言之有理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看