2025年暑假作业河北美术出版社七年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业河北美术出版社七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
Ⅶ. 阅读表达。
阅读下面短文,简略回答问题。
Service dogs are very good because they are helpful. They are trained to help their owners. Who can own a service dog? People with disabilities can.
Service dogs can help these people do many things. For example, they can help blind owners cross the road.
Can any dog become a service dog? In fact, not all dogs can become service dogs. Service dogs should be healthy and friendly. Many organizations train the dogs. The training takes months or years. After this, the dogs are given to an owner.
Most public places let service dogs come in with their owners. The dogs can go into restaurants, banks and shops.
In my opinion, service dogs are more than just pets. They enjoy helping people!
1. Who can own a service dog?
2. What can service dogs do to help blind owners according to the passage?
3. How long does it take to train a service dog?
4. According to the writer, why are service dogs more than just pets?
5. What do you think of service dogs?
阅读下面短文,简略回答问题。
Service dogs are very good because they are helpful. They are trained to help their owners. Who can own a service dog? People with disabilities can.
Service dogs can help these people do many things. For example, they can help blind owners cross the road.
Can any dog become a service dog? In fact, not all dogs can become service dogs. Service dogs should be healthy and friendly. Many organizations train the dogs. The training takes months or years. After this, the dogs are given to an owner.
Most public places let service dogs come in with their owners. The dogs can go into restaurants, banks and shops.
In my opinion, service dogs are more than just pets. They enjoy helping people!
1. Who can own a service dog?
2. What can service dogs do to help blind owners according to the passage?
3. How long does it take to train a service dog?
4. According to the writer, why are service dogs more than just pets?
5. What do you think of service dogs?
答案:
1. People with disabilities. 2. They can help them cross the road./Help them cross the road. 3. It takes months or years./Months or years. 4. Because they enjoy helping people./Because they are helpful./Because they can help people. 5. Good./Special./Helpful./Useful./...
Ⅷ. 补全对话。
根据下面的对话情景,在空白处填入一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。
A: We've walked for a long time. I'm hungry, Gina.
B: Me too. 1. ________________________
A: Yeah. What should we eat? Do you have any good ideas?
B: How about some hamburgers?
A: 2. ________________________
B: Let's go to Uncle Bob's. The beef hamburgers there are delicious.
A: Really? 3. ________________________
B: It's on Long Street, across from Sunshine Park.
A: Oh, I see. 4. ________________________
B: It's not far. 5. ________________________ It's good for our health.
A: OK. Let's go.
根据下面的对话情景,在空白处填入一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。
A: We've walked for a long time. I'm hungry, Gina.
B: Me too. 1. ________________________
A: Yeah. What should we eat? Do you have any good ideas?
B: How about some hamburgers?
A: 2. ________________________
B: Let's go to Uncle Bob's. The beef hamburgers there are delicious.
A: Really? 3. ________________________
B: It's on Long Street, across from Sunshine Park.
A: Oh, I see. 4. ________________________
B: It's not far. 5. ________________________ It's good for our health.
A: OK. Let's go.
答案:
1. Why don't we get something to eat? /What/How about getting something to eat? 2. That sounds good. Where should we go? /... 3. Where is it? /Where is Uncle Bob's? 4. Is it far from here? /How can we get there? 5. Let's walk there./We can walk there./We can get there on foot./...
根据句意及所给提示完成句子或对话。
1. (福建中考改编)You can feel better ____ (如果) you take a walk in the park for 20 minutes.
2. (无锡中考改编)—How are you feeling today, young man?
—Much ____ (well). The medicine works. Thank you, Doctor.
3. (宿迁中考改编)After a month's efforts(努力), the girl made much ____ (进步) in maths.
1. (福建中考改编)You can feel better ____ (如果) you take a walk in the park for 20 minutes.
2. (无锡中考改编)—How are you feeling today, young man?
—Much ____ (well). The medicine works. Thank you, Doctor.
3. (宿迁中考改编)After a month's efforts(努力), the girl made much ____ (进步) in maths.
答案:
1. if 2. better 3. progress
查看更多完整答案,请扫码查看