2025年假日英语暑假吉林出版集团股份有限公司八年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年假日英语暑假吉林出版集团股份有限公司八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年假日英语暑假吉林出版集团股份有限公司八年级英语人教版》

()7.When the teacher came in, the students ____ about the new film.

A.are talking
B.were talking
C.talked
D.talks
答案: B
()8.Some students were talking loudly ____ the teacher came in.

A.while
B.as soon as
C.when
D.after
答案: C
Ⅲ. 短文填空。从下面方框中选择适当的选项填入短文中,使短文通顺、完整。其中有两个选项是多余的。
A. day B. used C. directly D. played E. often F. miss
G. chat H. concerts I. started J. hardly K. playing L. biggest
My life is quite different. My 1 problem is that I'm too busy. When I was young, I 2 to have so much time, but these days I get up early and stay in school all 3. Then I go 4 home and eat dinner. Before I 5 high school, I used to spend a lot of time 6 games with my friends, but I just don't have the time any more. In the evening, I used to watch TV or 7 with my grandmother, but now I have to study. I love music and my father used to take me to 8. These days I 9 ever have time for concerts. After I come home from school, I do my homework, go to bed and on the next morning, I need to get up early. When I get up, I feel really tired. I am very stressed out. I really 10 the old days.
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
6. ____ 7. ____ 8. ____ 9. ____ 10. ____
答案: 1. L 2. B 3. A 4. C 5. I 6. K 7. G 8. H 9. J 10. F
Ⅳ. 阅读理解。
(A)
Alyssa Carson is a 17-year-old girl. She dreams of going to Mars. She was first interested in becoming an astronaut at the age of three. At that time, she was watching a cartoon called The Backyardigans. The characters in the cartoon went to Mars many times for different tasks. She also wanted to be one of them.
After knowing the serious pollution and the large population on the earth, Alyssa thinks people may look for another planet to live on in the future. She thinks humans may choose to live on Mars in the future. That's because it's a planet similar to the earth in some aspects (方面). What's more, people will be able to use the technologies to get there at that time. Alyssa dreams of going to Mars and working in the field of astrobiology (天体生物学).
Her father believes that parents should help children achieve their dreams. He thinks that it doesn't matter if the dreams change a lot or how crazy they are. And he doesn't think it's too young to get a pilot's license (执照) for a 17-year-old girl. Perhaps it's very dangerous for his daughter to go to Mars. But he believes that she can achieve her dream one day. What he can do is to let his daughter work hard for her dream.
根据短文内容,选择正确答案。
()1. What does the underlined word "them" refer to?
A. Alyssa's family. B. Alyssa's classmates.
C. The characters in the cartoon. D. The scenes in the cartoon.
()2. Why does Alyssa think people should go to Mars?
A. Because people can live a happier life there.
B. Because it's easy to get there with the technologies now.
C. Because it's a planet with many new lives.
D. Because Mars has something in common with the earth.
()3. What can we learn about Alyssa Carson's father?
A. He hopes his daughter to be a scientist in the future.
B. He used to be a pilot when he was young.
C. He works in the field of astrobiology now.
D. He respects his daughter's dream.
()4. Which one is TRUE according to the text?
A. It's easy for a 17-year-old girl to get a pilot's licence.
B. Alyssa's dream of going to Mars lasts for a long time.
C. We can ask parents for help when we meet trouble.
D. Alyssa is a quiet and hard-working student at school.
()5. What does the writer want to tell us?
A. Interest is the best teacher for every child.
B. It's never too late for people to learn something new.
C. Parents should work hard for their children's dreams.
D. Children should communicate with their parents in time.
答案: 1. C 2. D 3. D 4. B 5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭