2025年暑期升级训练四年级英语人教版浙江教育出版社
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑期升级训练四年级英语人教版浙江教育出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第40页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
三、阅读对话,补全句子。

Mike: What's the weather like today, Dad?
Dad: It's sunny and warm.
Mike: I want to play football with John. Can I wear my new red T-shirt?
Dad: Yes, you can. Mike: But where is it?
Dad: Is it on your bed? Mike: Yes, it is. Thanks, Dad.
Dad: Hurry up! Put it on. John is waiting for you. Mike: Just a minute.
1. It's ______ and ______ today.
2. Mike and John want to ______ ______ today.
3. Mike can ______ his new ______ T-shirt.
4. The T-shirt is ______ Mike's ______.
5. John is ______ ______ Mike now.
Mike: What's the weather like today, Dad?
Dad: It's sunny and warm.
Mike: I want to play football with John. Can I wear my new red T-shirt?
Dad: Yes, you can. Mike: But where is it?
Dad: Is it on your bed? Mike: Yes, it is. Thanks, Dad.
Dad: Hurry up! Put it on. John is waiting for you. Mike: Just a minute.
1. It's ______ and ______ today.
2. Mike and John want to ______ ______ today.
3. Mike can ______ his new ______ T-shirt.
4. The T-shirt is ______ Mike's ______.
5. John is ______ ______ Mike now.
答案:
1. sunny; warm 2. play football 3. wear; red 4. on; bed 5. waiting for
四、阅读短文,完成下列各题。
Bob is a good student. He gets up at six thirty every day. He likes to wear his blue sweater. He goes to school at seven fifteen. He has English class at eight o'clock. He likes English very much. He has lunch at home. In the afternoon, he always plays football in the school playground. He does homework after dinner. He goes to bed at nine o'clock.
(一) 按照在短文中出现的顺序,给下列图片排序。

( ) ( ) ( ) ( ) ( )
(二) 回答问题。
1. What's Bob? ______
2. What time does Bob get up? ______
3. What subject does Bob like? ______
4. Does Bob have lunch at school? ______
5. Where does Bob play football? ______
Bob is a good student. He gets up at six thirty every day. He likes to wear his blue sweater. He goes to school at seven fifteen. He has English class at eight o'clock. He likes English very much. He has lunch at home. In the afternoon, he always plays football in the school playground. He does homework after dinner. He goes to bed at nine o'clock.
(一) 按照在短文中出现的顺序,给下列图片排序。
( ) ( ) ( ) ( ) ( )
(二) 回答问题。
1. What's Bob? ______
2. What time does Bob get up? ______
3. What subject does Bob like? ______
4. Does Bob have lunch at school? ______
5. Where does Bob play football? ______
答案:
(一) 5 1 3 2 4 (二) 1. He is a student. 2. At six thirty. 3. He likes English. 4. No, he doesn't. 5. In the school playground.
查看更多完整答案,请扫码查看