2025年暑假作业与生活陕西人民教育出版社四年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业与生活陕西人民教育出版社四年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
一、看一看,写一写
A. open up + your +

B. hold on to + your +

C. put on + your +
D. put on + your +
看图,将上面相应短语的序号填在括号里,然后读一读。

()
()
()
()





A. open up + your +
B. hold on to + your +
C. put on + your +
D. put on + your +
看图,将上面相应短语的序号填在括号里,然后读一读。
()
()
()
()
答案:
第一幅图(有风):B
第二幅图(下雨):A
第三幅图(晴天):C
第四幅图(下雪):D
第二幅图(下雨):A
第三幅图(晴天):C
第四幅图(下雪):D
()1. What's the weather like in Xi'an?
答案:
可以有多种答案,例如It's sunny. / It's cloudy. / It's rainy. 等。
()2. What time is it now?
答案:
由于题目信息不完整,无法给出确切答案。正常回答示例:It's three o'clock.(三点了) 等符合实际时间的表达。
()3. Is it cold?
答案:
Yes, it is. / No, it isn't.
()4. Can I wear my T-shirt?
答案:
肯定回答:Yes, you can. 否定回答:No, you can't.
()5. Are you OK?
A. Yes, it is.
B. Yes, you can.
C. It's rainy today.
D. No, I have a cold.
E. It is 3:40.
A. Yes, it is.
B. Yes, you can.
C. It's rainy today.
D. No, I have a cold.
E. It is 3:40.
答案:
D
三、读短文,选出正确答案
The sun is very bright. Light from the sun helps us see things. Its light also makes our green grass and trees grow.
The sun is very hot. It makes the air warm. Then we are warm.
When the day is over, the sun goes down. Night comes. But the next day the sun comes up. A new day begins.
()1. Sunlight makes grass and trees ____.
A. fall down
B. turn cold
C. grow
()2. You can tell that nights are ____ than days.
A. better
B. longer
C. colder
()3. This story tells about ____.
A. the sun
B. playing outside
C. the dark night
()4. When the day is over, the sun ____.
A. comes up
B. goes down
C. gets brighter
The sun is very bright. Light from the sun helps us see things. Its light also makes our green grass and trees grow.
The sun is very hot. It makes the air warm. Then we are warm.
When the day is over, the sun goes down. Night comes. But the next day the sun comes up. A new day begins.
()1. Sunlight makes grass and trees ____.
A. fall down
B. turn cold
C. grow
()2. You can tell that nights are ____ than days.
A. better
B. longer
C. colder
()3. This story tells about ____.
A. the sun
B. playing outside
C. the dark night
()4. When the day is over, the sun ____.
A. comes up
B. goes down
C. gets brighter
答案:
1.C 2.C 3.A 4.B
查看更多完整答案,请扫码查看