2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
()5. Winter is ____ and the days are ____.
A. cold; long
B. cold; short
C. hot; long
A. cold; long
B. cold; short
C. hot; long
答案:
5. B
四、小小翻译家
()1. Let's climb mountains next Sunday.
A. 下周一我们去爬山吧。
B. 下周日我们去爬山吧。
()2. Sometimes I visit my grandparents on the weekend.
A. 有时我在周末去看望我的祖父母。
B. 有时我在工作日去看望我的父母。
()3. I like summer best because I can swim in the sea.
A. 我最喜欢秋天,因为我可以去摘苹果。
B. 我最喜欢夏天,因为我可以在海里游泳。
()4. We usually do morning exercises at 8:30.
A. 我们通常在 8:30 做早操。
B. 我们通常在 8:30 吃早饭。
()5. Is he writing an email?
A. 他正在写电子邮件吗?
B. 他正在写日记吗?
()1. Let's climb mountains next Sunday.
A. 下周一我们去爬山吧。
B. 下周日我们去爬山吧。
()2. Sometimes I visit my grandparents on the weekend.
A. 有时我在周末去看望我的祖父母。
B. 有时我在工作日去看望我的父母。
()3. I like summer best because I can swim in the sea.
A. 我最喜欢秋天,因为我可以去摘苹果。
B. 我最喜欢夏天,因为我可以在海里游泳。
()4. We usually do morning exercises at 8:30.
A. 我们通常在 8:30 做早操。
B. 我们通常在 8:30 吃早饭。
()5. Is he writing an email?
A. 他正在写电子邮件吗?
B. 他正在写日记吗?
答案:
1. B 2. A 3. B 4. A 5. A
五、句子大变脸(改为同义句)
1. The robot is mine. This is ____ robot.
2. This is their rabbit. The rabbit is ____.
3. The birthday cake is his. This is ____ birthday cake.
4. This is your cup. This cup is ____.
5. That pink bag is hers. That is ____ pink bag.
1. The robot is mine. This is ____ robot.
2. This is their rabbit. The rabbit is ____.
3. The birthday cake is his. This is ____ birthday cake.
4. This is your cup. This cup is ____.
5. That pink bag is hers. That is ____ pink bag.
答案:
1. my 2. theirs 3. his 4. yours 5. her
六、阅读小能手
I'm Tony. I study in Xinhua School. Zhang Ming is my good friend. We often go to school together. We don't go to school on the weekend. On Saturdays we often go to the gym and play football there. On Sundays, I often go hiking. Sometimes I go swimming. I have a good time every day.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
()1. Tony and Zhang Ming go to school every day.
()2. On Saturdays, they often go swimming.
()3. Zhang Ming and Tony play basketball in the gym.
()4. On Sundays, Tony sometimes goes swimming.
I'm Tony. I study in Xinhua School. Zhang Ming is my good friend. We often go to school together. We don't go to school on the weekend. On Saturdays we often go to the gym and play football there. On Sundays, I often go hiking. Sometimes I go swimming. I have a good time every day.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
()1. Tony and Zhang Ming go to school every day.
()2. On Saturdays, they often go swimming.
()3. Zhang Ming and Tony play basketball in the gym.
()4. On Sundays, Tony sometimes goes swimming.
答案:
1. F 2. F 3. F 4. T
查看更多完整答案,请扫码查看