2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社五年级英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社五年级英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第36页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
四、小小翻译家
()1.我没有在读书,我在跑步。
A. I'm not running. I'm reading.
B. I'm not reading. I'm running.
()2.因为雪我最喜欢冬天。
A. I like winter best because of snow.
B. I like winter best because I can make a snowman.
()3.我们将在十月去长城。
A. We will go to the Great Wall in October.
B. We will visit the Great Wall in December.
()4.我能用一下你的蓝色蜡笔吗?
A. Can I use your green pencil?
B. Can I use your blue crayon?
()5.他们正在打扫教室。
A. They are cleaning the classroom.
B. They are cleaning the blackboard.
()1.我没有在读书,我在跑步。
A. I'm not running. I'm reading.
B. I'm not reading. I'm running.
()2.因为雪我最喜欢冬天。
A. I like winter best because of snow.
B. I like winter best because I can make a snowman.
()3.我们将在十月去长城。
A. We will go to the Great Wall in October.
B. We will visit the Great Wall in December.
()4.我能用一下你的蓝色蜡笔吗?
A. Can I use your green pencil?
B. Can I use your blue crayon?
()5.他们正在打扫教室。
A. They are cleaning the classroom.
B. They are cleaning the blackboard.
答案:
1. B 2. A 3. A 4. B 5. A
五、阅读小能手
It's April 14th today. It's windy and warm. We go on a picnic with our teacher Miss White. The birds are flying in the sky. The rabbits are jumping on the grass. The fish are swimming in the river. Look! Mike and John are playing near the river. Helen is singing. Amy is taking pictures. Zhang Peng is picking leaves. Where is Miss White? Oh, she is drawing pictures.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
()1. It's windy today.
()2. The rabbits are walking on the grass.
()3. Zhang Peng is near the river.
()4. Helen is taking pictures.
()5. Miss White is drawing pictures.
It's April 14th today. It's windy and warm. We go on a picnic with our teacher Miss White. The birds are flying in the sky. The rabbits are jumping on the grass. The fish are swimming in the river. Look! Mike and John are playing near the river. Helen is singing. Amy is taking pictures. Zhang Peng is picking leaves. Where is Miss White? Oh, she is drawing pictures.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
()1. It's windy today.
()2. The rabbits are walking on the grass.
()3. Zhang Peng is near the river.
()4. Helen is taking pictures.
()5. Miss White is drawing pictures.
答案:
1. T 2. F 3. F 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看