2025年暑期衔接教材七升八英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑期衔接教材七升八英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑期衔接教材七升八英语人教版》

二、阅读理解
Giuseppe was a clever frog.He
always thought he knew everything.That
was why he never asked for anyone's
advice or cared about their opinions !
One day,Giuseppe was very happy
and he went into the forest to play.After
playing for some hours,he wanted to go
home.“ I'll take the long way back to the
pond(池塘),” he thought.“ Who knows
what I will find along the way?"
He walked down the road.But
before long,he lost his way.Just then,a
butterfly(蝴蝶)came by.“ Oh , hello,
Giuseppe !" the butterfly said.“ You're
quite far from the pond.Do you want me
to show you the way?”“ Oh,hello,no,
I'm fine !" he told the butterfly.It was
getting quite dark. Giuseppe met a
rabbit.“ What's a little frog like you doing
in the forest at this time of night?Do you
want any help?" the rabbit asked.“ Oh no,I am....looking at the stars !" Giuseppe said and hurried away.
Now the forest was really dark and
quiet.No animals came by.Giuseppe
couldn't find his way home.He had to spend a rainy and windy night under a mushroom(蘑菇).
“ If I were really clever,I would have listened to others !" Giuseppe thought t.
()1.What does the underlined word
“ opinions " in Paragraph 1 mean?
A.Ideas. B.Questions.
C.Interests. D.Stories.
()2.Why did the frog take the long
way back to the pond?
A.Because it was the fastest way
home.
B.Because his parents asked him
to go this way.
C.Because he could meet his
friends on the road.
D.Because he wished to meet
something interesting.
()3.What happened at the end of the
story?
A.The frog got lost in the forest.
B.The frog found his way to the
pond.
C.The frog spent the night at the
rabbit's home.
D.The frog enjoyed looking at
the stars by himself.
()4.What can we learn from the story?
A.Enjoy the beauty along the road.
B.Learn to take advice from others.
C.A friend in need is a friend
indeed.
D.Never be afraid to try something
new.
答案: 1. A 2. D 3. A 4. B
三、任务型阅读
阅读短文,从方框中所给的A一E五
个选项中选出正确选项(其中一项为多余
选项),并完成第5小题。
A.The wolf was sleeping away.
B.The path goes to her grandma's house.
C.At this time,a hunter passed by the
house.
D.The wolf rushed at Little Red Riding
Hood.
E.So her mother calls her Little Red
Riding Hood.
Little Red Riding Hood(小红帽)is a
lovely girl.She likes red hats.1.______Her grandma loves her very much.
One day,her grandma was ill.Her mother was so busy that she asked Little
Red Riding Hood to take care of her
grandma.In the forest,a wolf saw Little
Red Riding Hood.“ Look,Little Red Riding
Hood ! I will have her for lunch.She is
walking along a small path.2______””
The wolf came to Grandma's house
and ate Grandma. Then he wore
Grandma's glasses and clothes,and went
in her bed.
After a while,Little Red Riding Hood
came to Grandma's bed.To her surprise,
she found that Grandma's mouth was very
big.She asked,“ Grandma,why is your
mouth so big?"“ I eat little girls with this
mouth.”3.______
“ Help ! Help !" The wolf ran after
Little Red Riding Hood.4.______ He
shot the wolf and saved Little Red Riding
Hood.Then he cut the wolf and let
Grandma come out.
5.What do you think of Little Red Riding
Hood?(No more than 10 words)
______
答案: 1. E 2. B 3. D 4. C 5. She was kind, clever and brave. (言之有理即可)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭