4.(★★★☆☆)从方框中选择合适的句子,将对话补充完整。
A. Thank you. B. How heavy are you?
C. How tall are you? D. Who is taller, you or Mike?
E. What's wrong? F. Did you see the doctor?
Zhang Peng: Hello, Tom. (1) ______
Tom: I am 160 cm.
Zhang Peng: (2) ______
Tom: I am taller than Mike. He is 158 cm.
Zhang Peng: You don't look well today. (3) ______
Tom: I have a bad cold.
Zhang Peng: I'm sorry to hear that. (4) ______
Tom: Yes. He asked me to take some medicine and drink more hot water.
Zhang Peng: Have a good rest and you'll be better soon.
Tom: (5) ______
A. Thank you. B. How heavy are you?
C. How tall are you? D. Who is taller, you or Mike?
E. What's wrong? F. Did you see the doctor?
Zhang Peng: Hello, Tom. (1) ______
Tom: I am 160 cm.
Zhang Peng: (2) ______
Tom: I am taller than Mike. He is 158 cm.
Zhang Peng: You don't look well today. (3) ______
Tom: I have a bad cold.
Zhang Peng: I'm sorry to hear that. (4) ______
Tom: Yes. He asked me to take some medicine and drink more hot water.
Zhang Peng: Have a good rest and you'll be better soon.
Tom: (5) ______
答案:
(1)C;
(2)D;
(3)E;
(4)F;
(5)A
(1)C;
(2)D;
(3)E;
(4)F;
(5)A
5.(★★★★☆)根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
Mary, Jane and May are very good friends. Mary is shorter than May. May is heavier than Jane. Jane is thinner than Mary. How old are they? Mary is 7 years old. Jane is 12 years old and May is 9 years old. They study at Dongfang Primary School. Mary likes English, Jane likes maths and May likes music. They study hard all day.
()(1)There are 3 children in the story.
()(2)Mary is shorter than May.
()(3)Jane is heavier than May.
()(4)Jane is the youngest.
()(5)They are all good friends.
Mary, Jane and May are very good friends. Mary is shorter than May. May is heavier than Jane. Jane is thinner than Mary. How old are they? Mary is 7 years old. Jane is 12 years old and May is 9 years old. They study at Dongfang Primary School. Mary likes English, Jane likes maths and May likes music. They study hard all day.
()(1)There are 3 children in the story.
()(2)Mary is shorter than May.
()(3)Jane is heavier than May.
()(4)Jane is the youngest.
()(5)They are all good friends.
答案:
(1)T;
(2)T;
(3)F;
(4)F;
(5)T
(1)T;
(2)T;
(3)F;
(4)F;
(5)T
查看更多完整答案,请扫码查看