2025年通城学典小学毕业考试试题分类精粹六年级英语江苏专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典小学毕业考试试题分类精粹六年级英语江苏专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第92页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
A
( )2.
D
( )3.
B
( )4.
C
( )5.
B
( )6.
B
( )7.
D
( )8.
C
答案:
1. A 【解析】由“... so we can go shopping,visit the library and go to the park easily.”可推出,此处表示“我”家在城镇中心。 2. D 【解析】由“... two bathrooms,a living room and a dining room.”可知,此处是在介绍房子里的房间。 3. B 【解析】sit on the sofa 坐在沙发上。 4. C 5. B 6. B 7. D 8. C 【解析】此处表示“我”的家是一个居住的好地方。
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
B
( )2.
C
( )3.
B
( )4.
A
( )5.
B
( )6.
C
答案:
1. B 【解析】由语境可知,横线后介绍喜欢游泳的原因。 2. C 3. B 【解析】swim 是动词,用副词修饰。 4. A 【解析】go with ... 和……一起去。 5. B 【解析】有“禁止游泳”的标识时,不要下水游泳。 6. C
(九)(2024·苏州太仓)
Linda is a middle school student. She is 14 years old. She is from London. Her parents work in China, so she has to 1 her grandparents in London. Linda's grandmother is 65 years old. She 2 a newspaper every morning. Linda doesn't know 3 her grandmother likes doing this so much. She 4 it's boring (无聊的) and she never does it. She likes 5, so she often goes to the zoo with her friends.
Today is the fifteenth of July, Linda's birthday. Every year on her birthday, she feels sad 6 her parents are very busy and they can't come back for her birthday. But this year things are 7. Linda's friends are having a birthday party for her. They also give her a lot of gifts. Linda's grandma makes a big cake for her. It looks 8. She feels very happy.
What are they doing at the party now? Linda is opening the gifts. Tommy is 9 the cake. Alice, Paul and Jim are playing games. All of them are having 10 at the party.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
Linda is a middle school student. She is 14 years old. She is from London. Her parents work in China, so she has to 1 her grandparents in London. Linda's grandmother is 65 years old. She 2 a newspaper every morning. Linda doesn't know 3 her grandmother likes doing this so much. She 4 it's boring (无聊的) and she never does it. She likes 5, so she often goes to the zoo with her friends.
Today is the fifteenth of July, Linda's birthday. Every year on her birthday, she feels sad 6 her parents are very busy and they can't come back for her birthday. But this year things are 7. Linda's friends are having a birthday party for her. They also give her a lot of gifts. Linda's grandma makes a big cake for her. It looks 8. She feels very happy.
What are they doing at the party now? Linda is opening the gifts. Tommy is 9 the cake. Alice, Paul and Jim are playing games. All of them are having 10 at the party.
(
A
)1. A. live with B. look like C. listen to D. learn from(
A
)2. A. reads B. looks for C. finds D. watches(
C
)3. A. where B. how C. why D. when(
B
)4. A. likes B. thinks C. looks D. wants(
D
)5. A. subjects B. places C. vegetables D. animals(
D
)6. A. so B. or C. but D. because(
C
)7. A. terrible B. same C. different D. difficult(
B
)8. A. old B. delicious C. bad D. lazy(
A
)9. A. eating B. making C. buying D. saving(
B
)10. A. time B. fun C. gifts D. fruit
答案:
1. A 【解析】由 Her parents work in China 可知,她与祖父母住在一起。 2. A【解析】read a newspaper 读报纸。 3. C 【解析】琳达不知道奶奶为什么喜欢做这件事,用 why。 4. B 5. D 【解析】由 so she often goes to the zoo with her friends 可知,她喜欢动物。 6. D 【解析】前后句之间是因果关系,因此用连词 because。 7. C 【解析】由“Linda's friends are having a birthday party for her.”可知,今年琳达的朋友为她过生日,因此今年的生日和往年不同。 8. B 【解析】It 指代蛋糕,形容蛋糕应该用 delicious。 9. A 【解析】由上文奶奶做了一个大蛋糕可知,此处指吃蛋糕。 10. B 【解析】have fun 玩得开心。
查看更多完整答案,请扫码查看