2025年资源与评价黑龙江教育出版社六年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源与评价黑龙江教育出版社六年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年资源与评价黑龙江教育出版社六年级英语下册外研版》

九、阅读理解。
A
It’s summer in Sanya. It’s a sunny day.Many people are on vacation(度假).Some people are taking photos.Some are lying on the beach.A few young people are playing beach volleyball.Most of the children are playing in the water.A group of people are swimming in the sea.This is an interesting place.Everyone is very happy.
阅读短文,回答下列问题。
1.What’s the weather like?______
2.Who are playing beach volleyball?______
3.What are most of the children doing?______
4.What are a group of people doing?______
5.Are they all happy?______
答案: A
1. It's sunny.
2. A few young people are playing beach volleyball.
3. They are playing in the water.
4. They are swimming in the sea.
5. Yes, they are.
B
It’s fine today.Mr Green and his family are in the park.Mr Green and Mrs Green are standing under the tree and looking at their children.Ann is flying a kite.The boy in a white shirt and blue trousers is her brother.He’s reading a book.Ann’s younger brother is too young.He can’t walk.He’s drinking milk.Ann’s sister isn’t in the park.She is at school.
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
( )1.There are five people in Mr Green’s family.
( )2.Ann is standing under the tree.
( )3.Ann is flying a kite.
( )4.Ann’s younger brother is so young that he can’t walk.
( )5.Ann doesn’t have a sister.
答案: B
1~5 FFTTF
C
Class is over and it’s four o'clock in the afternoon.Some students are cleaning the classroom.Look! Lily and Jack are cleaning the windows.But the windows are too high.They need some help.Tom can help them,because he is very tall. Lisa and Tim are cleaning the floor. Cindy is cleaning the desks and the chairs. John is carrying water with Molly. They are very tired, but they are very happy. Now, the classroom is very clean and tidy.
阅读短文,完成下列任务。
任务一:根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. It's five o'clock in the afternoon now.
( )2. Lily and Jack are cleaning the floor.
( )3. Tom can help because he is a tall boy.
( )4. The students are not tired.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。
1. Why Lily and Jack need help?
______
2. What is Cindy doing now?
______
任务三:将短文中的画线句子翻译成汉语。
______
答案: C
任务一:
1. F 2. F 3. T 4. F
任务二:
1. Because the windows are high.
2. She is cleaning the desks and the chairs.
任务三:
现在,教室非常干净整洁。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭