2025年单元评价江苏凤凰美术出版社四年级英语下册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年单元评价江苏凤凰美术出版社四年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
( )1. Ann is not happy because ______.
A. she doesn't like her new shoes very much
B. Miss Li asks her to do some homework
C. her parents don't buy her a pair of new shoes
A. she doesn't like her new shoes very much
B. Miss Li asks her to do some homework
C. her parents don't buy her a pair of new shoes
答案:
C
解析:由短文“Ann answers,‘I want to buy a pair of new shoes,but my parents don't want to.’”可知,Ann不高兴是因为父母不给她买新鞋,故选C。
解析:由短文“Ann answers,‘I want to buy a pair of new shoes,but my parents don't want to.’”可知,Ann不高兴是因为父母不给她买新鞋,故选C。
( )2. What does the underlined word “count” mean in Chinese?
A. 数
B. 擦
C. 整理
A. 数
B. 擦
C. 整理
答案:
A
解析:由下文“tell me the number”可知,count意为“数(数量)”,故选A。
解析:由下文“tell me the number”可知,count意为“数(数量)”,故选A。
( )3. Miss Li asks Ann to ______.
A. buy her mother some shoes
B. clean her father's shoes
C. count her parents' shoes
A. buy her mother some shoes
B. clean her father's shoes
C. count her parents' shoes
答案:
C
解析:由短文“Today I have some homework for you—count your parents' shoes”可知,Miss Li让Ann数父母的鞋,故选C。
解析:由短文“Today I have some homework for you—count your parents' shoes”可知,Miss Li让Ann数父母的鞋,故选C。
( )4. How many pairs of shoes does Ann have?
A. 3.
B. 4.
C. 20.
A. 3.
B. 4.
C. 20.
答案:
C
解析:由短文“‘Twenty,’Ann answers”可知,Ann有20双鞋,故选C。
解析:由短文“‘Twenty,’Ann answers”可知,Ann有20双鞋,故选C。
( )5. Finally(最后),Ann wants to save some money to buy new shoes for ______.
A. Miss Li
B. her parents
C. herself(她自己)
A. Miss Li
B. her parents
C. herself(她自己)
答案:
B
解析:由短文“I want to save some money to buy new shoes for my parents”可知,Ann想给父母买鞋,故选B。
解析:由短文“I want to save some money to buy new shoes for my parents”可知,Ann想给父母买鞋,故选B。
六、根据思维导图完成短文,每空一词。
(思维导图内容:Mr Black连接teacher、36、skate、Jack Black;Jack Black连接9、big nose, short hair、table tennis、6:00 p.m., swim)
Mr Black is our English ______. He is 36 years old. He's Jack Black's ______. He can ______ and swim. Jack Black is a cute ______. He's only ______. ______ nose is ______ and his hair is not ______. He can play ______ ______ well. Mr Black and Jack often go swimming ______ six ______ in the afternoon.
(思维导图内容:Mr Black连接teacher、36、skate、Jack Black;Jack Black连接9、big nose, short hair、table tennis、6:00 p.m., swim)
Mr Black is our English ______. He is 36 years old. He's Jack Black's ______. He can ______ and swim. Jack Black is a cute ______. He's only ______. ______ nose is ______ and his hair is not ______. He can play ______ ______ well. Mr Black and Jack often go swimming ______ six ______ in the afternoon.
答案:
teacher;father;skate;boy;9;His;big;long;table;tennis;at;p.m.
解析:根据思维导图,Mr Black是英语老师(teacher),是Jack的父亲(father),会滑冰(skate);Jack是男孩(boy),9岁(9),他的(His)鼻子大(big),头发不长(long),会打乒乓球(table tennis),下午六点(at six p.m.)游泳。
解析:根据思维导图,Mr Black是英语老师(teacher),是Jack的父亲(father),会滑冰(skate);Jack是男孩(boy),9岁(9),他的(His)鼻子大(big),头发不长(long),会打乒乓球(table tennis),下午六点(at six p.m.)游泳。
查看更多完整答案,请扫码查看