2025年全优少年课时训练四年级英语下册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优少年课时训练四年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
一、判断下列每组单词或短语是(T)否(F)属于同一类。
( )1. art room library
( )2. first floor
( )3. your gym
( )4. art room teachers’ office
( )5. music student
( )1. art room library
( )2. first floor
( )3. your gym
( )4. art room teachers’ office
( )5. music student
答案:
1~5 TFFTF
二、选出与下列句子相符的译文。
( )1. It’s the computer room.
( )2. Where’s the library?
( )3. It is under the art room.
( )4. That is the playground.
( )5. This is my classroom.
A. 那是操场。B. 它在美术教室下面。
C. 它是计算机房。D. 图书馆在哪儿?
E. 这是我的教室。
( )1. It’s the computer room.
( )2. Where’s the library?
( )3. It is under the art room.
( )4. That is the playground.
( )5. This is my classroom.
A. 那是操场。B. 它在美术教室下面。
C. 它是计算机房。D. 图书馆在哪儿?
E. 这是我的教室。
答案:
1~5 CDBAE
三、给下列对话选择相符的图片。
( )1. —Where is the library?
—It’s next to the gym.
( )2. —Do you have a music room?
—Yes, we do.
( )3. —Is that a computer room?
—No, it isn’t. It’s the teachers’ office.
( )4. —This is our school.
—Wow, it’s so cool!
( )5. —How many computers do you have?
—Forty - one.
( )1. —Where is the library?
—It’s next to the gym.
( )2. —Do you have a music room?
—Yes, we do.
( )3. —Is that a computer room?
—No, it isn’t. It’s the teachers’ office.
( )4. —This is our school.
—Wow, it’s so cool!
( )5. —How many computers do you have?
—Forty - one.
答案:
1~5 ABDCE
四、(中华文化)阅读短文,完成下列各题。
Confucius(孔子) was born in(出生于) Shandong,China. He is a famous(著名的)Chinese teacher. He started(创办)private(私立的)schools. He has more than(多于)3,000 students. He loved his students. Now there are more and more people learning from Confucius.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. Confucius was born in China.
( )2. Confucius is a famous Chinese teacher.
( )3. His father started private schools.
( )4. Confucius didn’t have any students.
(二)(开放探究性)Do you know any idioms(成语) about Confucius?
____________________(写中文)
Confucius(孔子) was born in(出生于) Shandong,China. He is a famous(著名的)Chinese teacher. He started(创办)private(私立的)schools. He has more than(多于)3,000 students. He loved his students. Now there are more and more people learning from Confucius.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. Confucius was born in China.
( )2. Confucius is a famous Chinese teacher.
( )3. His father started private schools.
( )4. Confucius didn’t have any students.
(二)(开放探究性)Do you know any idioms(成语) about Confucius?
____________________(写中文)
答案:
(一)1~4 TTFF
(二)举一反三,有教无类,见贤思齐
(答案不唯一)
(二)举一反三,有教无类,见贤思齐
(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看