2025年全优少年课时训练四年级英语下册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优少年课时训练四年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
五、从方框中选择合适的选项,补全对话。
Lily: Look! This is my school.
Tom: 1.________
Lily: Yes.
Tom: Is this an art room?
Lily: No, it isn't. 2.________
Tom: Is this your classroom?
Lily: 3.________
Tom: Wow! Your school is so big and cool.
Lily: 4.________ Let me show you around.
Tom: That's great! Thank you.
Lily: You're welcome!
Lily: Look! This is my school.
Tom: 1.________
Lily: Yes.
Tom: Is this an art room?
Lily: No, it isn't. 2.________
Tom: Is this your classroom?
Lily: 3.________
Tom: Wow! Your school is so big and cool.
Lily: 4.________ Let me show you around.
Tom: That's great! Thank you.
Lily: You're welcome!
答案:
1~4 C D A B
六、阅读短文,完成下列各题。
We have a nice and big school. Our classroom is on the second floor. It's next to the teachers' office. There is a computer on each teacher's desk. There are two doors, two blackboards, four windows, ten lights, many desks and chairs in our classroom. The computer room is on the first floor. The music room is next to the computer room. The art room is next to our classroom. I love my school very much.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. My school is small and nice.
( )2. Our classroom is on the second floor.
( )3. There are two windows in our classroom.
(二)根据短文内容,选择正确的答案。
( )4. The classroom is next to ______.
A. the computer room
B. the music room
C. the teachers' office
( )5. The music room is ______.
A. nice and big
B. on the first floor
C. next to the classroom
We have a nice and big school. Our classroom is on the second floor. It's next to the teachers' office. There is a computer on each teacher's desk. There are two doors, two blackboards, four windows, ten lights, many desks and chairs in our classroom. The computer room is on the first floor. The music room is next to the computer room. The art room is next to our classroom. I love my school very much.
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。
( )1. My school is small and nice.
( )2. Our classroom is on the second floor.
( )3. There are two windows in our classroom.
(二)根据短文内容,选择正确的答案。
( )4. The classroom is next to ______.
A. the computer room
B. the music room
C. the teachers' office
( )5. The music room is ______.
A. nice and big
B. on the first floor
C. next to the classroom
答案:
(一)1~3 F T F (二)4~5 C B
查看更多完整答案,请扫码查看