七、看图,仿写句子,描述一下小朋友们拥有的东西。
1. The football is Tom’s. It's his.
2. ______________________________
3. ______________________________
4. ______________________________
5. ______________________________
1. The football is Tom’s. It's his.
2. ______________________________
3. ______________________________
4. ______________________________
5. ______________________________
答案:
1. The football is Tom’s. It’s his.
2. The umbrella is Amy’s. It’s hers.
3. The socks are David’s. They’re his.
4. The crayons are Lucy and Lily’s. They’re theirs.
5. The cap is Jim’s. It’s his.
2. The umbrella is Amy’s. It’s hers.
3. The socks are David’s. They’re his.
4. The crayons are Lucy and Lily’s. They’re theirs.
5. The cap is Jim’s. It’s his.
A
(体裁:记叙文 话题:失物招领 难易度:☆☆☆)
I can't find my water bottle. I ask Miss Brown for help.
I go to the Lost and Found after school. I see Miss Brown there. “Hi, Miss Brown. I can't find my water bottle. Do you see it?”“Someone finds a green water bottle in the room. Look here. Is it yours?” says Miss Brown. “No, my water bottle is yellow. It's new, too. This water bottle is old,” I say.
“Oh! There is another water bottle. I think it's yours. I put it in the desk. Here it is,” says Miss Brown. Then she passes me a yellow water bottle. “Oh, yes! It's mine. Thank you very much, Miss Brown,” I say. “You are welcome. You need to take care of your things,” says Miss Brown. “I will,” I say. Then I go home happily.
阅读短文,判断下列句子与短文内容是(A)否(B)相符。
( )1. I can't find my schoolbag.
( )2. The green water bottle is new.
( )3. My water bottle is new.
( )4. Miss Brown puts the yellow water bottle in the desk.
( )5. Miss Brown asks me to take care of my things.
(体裁:记叙文 话题:失物招领 难易度:☆☆☆)
I can't find my water bottle. I ask Miss Brown for help.
I go to the Lost and Found after school. I see Miss Brown there. “Hi, Miss Brown. I can't find my water bottle. Do you see it?”“Someone finds a green water bottle in the room. Look here. Is it yours?” says Miss Brown. “No, my water bottle is yellow. It's new, too. This water bottle is old,” I say.
“Oh! There is another water bottle. I think it's yours. I put it in the desk. Here it is,” says Miss Brown. Then she passes me a yellow water bottle. “Oh, yes! It's mine. Thank you very much, Miss Brown,” I say. “You are welcome. You need to take care of your things,” says Miss Brown. “I will,” I say. Then I go home happily.
阅读短文,判断下列句子与短文内容是(A)否(B)相符。
( )1. I can't find my schoolbag.
( )2. The green water bottle is new.
( )3. My water bottle is new.
( )4. Miss Brown puts the yellow water bottle in the desk.
( )5. Miss Brown asks me to take care of my things.
答案:
1.B 2.B 3.A 4.A 5.A
查看更多完整答案,请扫码查看