第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
三、写出下列节日的英文名称并补全日期,再将节日与对应的日期连线。
A. September 5. __________
.
B. the 6. __________ Sunday of May
C. October 7. __________
D. June 8. __________
.
答案:
三、1. Mother's Day 2. Children's Day 3. Teachers' Day 4. National Day 5. 10th/tenth 6. second 7. 1st/first 8. 1st/first
1—B 2—D 3—A 4—C
1—B 2—D 3—A 4—C
能力训练
(情境新题) 母亲节就要到了,Tony和他的姐姐会为妈妈做些什么?我们一起看看吧。
Hello. My name is Tony. Today is May 8th. Tomorrow is Mother’s Day. It’s also my mom’s birthday. My sister and I are going to do something for Mom. In the morning, my sister will give Mom some flowers. And I will give her a card. I made it yesterday. In the afternoon, we will take her to a park. I will take some photos of her. In the evening, we will have a big dinner together. I will make a cake. I think we will have a great time.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )1. Tony’s mom’s birthday is on May 9th.
( )2. Tony’s sister made a card yesterday.
( )3. Tony will give his mom some flowers.
( )4. They will go to a park tomorrow afternoon.
( )5. Tony’s mom will make a cake.
任务二:根据实际情况,回答问题。
6. What will you do for your mom on Mother’s Day?
______________________________
(情境新题) 母亲节就要到了,Tony和他的姐姐会为妈妈做些什么?我们一起看看吧。
Hello. My name is Tony. Today is May 8th. Tomorrow is Mother’s Day. It’s also my mom’s birthday. My sister and I are going to do something for Mom. In the morning, my sister will give Mom some flowers. And I will give her a card. I made it yesterday. In the afternoon, we will take her to a park. I will take some photos of her. In the evening, we will have a big dinner together. I will make a cake. I think we will have a great time.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )1. Tony’s mom’s birthday is on May 9th.
( )2. Tony’s sister made a card yesterday.
( )3. Tony will give his mom some flowers.
( )4. They will go to a park tomorrow afternoon.
( )5. Tony’s mom will make a cake.
任务二:根据实际情况,回答问题。
6. What will you do for your mom on Mother’s Day?
______________________________
答案:
任务一:1. T 2. F 3. F 4. T 5. F
任务二:6. I will give her some flowers.(答案合理即可)
任务二:6. I will give her some flowers.(答案合理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看