第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
三、(情境新题)Fangfang去医院探望生病的Li Peng。根据图片情境,补全对话。
A. Thank you.
B. I hope I can go back to school soon.
C. Don't worry. I can help you with your math.
A. Thank you.
B. I hope I can go back to school soon.
C. Don't worry. I can help you with your math.
答案:
1.A 2.C 3.B
能力训练
(情境新题)Binbin打篮球时受伤了,他的同班同学去医院看望他。
Lulu and Binbin are good friends. They both like playing basketball. This Friday they played basketball after school. Unluckily, Binbin broke his leg. He went to the hospital with the help of Lulu. This Saturday, Binbin's classmates went to see him.
“Here are some fruits for you, Binbin. I hope you can come back to school soon,” Mary said.
“Thank you, Mary. I'm so worried about my lessons. I'm not good at math,” Binbin said.
“Don't worry. I can help you with your math,” Liu Xin said.
“Thank you. You're so nice!” Binbin said.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )1. Lulu likes playing basketball.
( )2. Binbin broke his leg this Saturday.
( )3. Lulu helped Binbin go to the hospital.
( )4. Liu Xin will help Binbin with his math.
任务二:根据短文内容,给下列图片排序。

(情境新题)Binbin打篮球时受伤了,他的同班同学去医院看望他。
Lulu and Binbin are good friends. They both like playing basketball. This Friday they played basketball after school. Unluckily, Binbin broke his leg. He went to the hospital with the help of Lulu. This Saturday, Binbin's classmates went to see him.
“Here are some fruits for you, Binbin. I hope you can come back to school soon,” Mary said.
“Thank you, Mary. I'm so worried about my lessons. I'm not good at math,” Binbin said.
“Don't worry. I can help you with your math,” Liu Xin said.
“Thank you. You're so nice!” Binbin said.
任务一:根据短文内容,判断下列句子的正(T)误(F)。
( )1. Lulu likes playing basketball.
( )2. Binbin broke his leg this Saturday.
( )3. Lulu helped Binbin go to the hospital.
( )4. Liu Xin will help Binbin with his math.
任务二:根据短文内容,给下列图片排序。
答案:
任务一:1.T 2.F 3.T 4.T
任务二:3 2 1
任务二:3 2 1
查看更多完整答案,请扫码查看