2025年学升同步练测七年级英语下册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学升同步练测七年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学升同步练测七年级英语下册人教版》

五、用方框中所给单词的适当形式填空。
snake neck guess huge whale
25. There was a ________ wooden horse outside the gate.
26. You need to wear a pair of gloves and a scarf around your ________.
27. Try to ________ the meaning of new words while reading a passage.
28. As people make their sea home dirty, blue ________ are in danger now.
29. I am afraid of ________.
答案: 25. huge 26. neck 27. guess 28. whales 29. snakes
六、语篇填空。
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
because dangerous eat on favourite
 symbol much cut kill make
My 30. ________ animal is a panda called Beibei. It was born 31. ________ 22nd August, 2015. It is black and white. It likes 32. ________ a lot of bamboo every day. I like it a lot 33. ________ it looks really cute. And it can climb trees and swim in the river very well. Now the pandas are in 34. ________. Today there are only about 1,800 wild pandas in China. They don't have 35. ________ babies and the baby pandas often die (死亡). People 36. ________ down many bamboo forests, so pandas are losing their homes. Some people also 37. ________ pandas for their fur. The panda is one of China's 38. ________. We must do something to save them. We must protect(保护)the bamboo forests and not buy things 39. ________ of animals' fur.
答案: 30. favourite 31. on 32. eating 33. because 34. danger 35. many 36. cut 37. kill 38. symbols 39. made
七、补全对话。
根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。
W: Hi, Dave! 40. ________?
M: They are photos.
W: 41. ________?
M: Yes, you can. Here you are!
W: Oh. They are all about animals. 42. ________?
M: Yes, I like animals very much.
W: 43. ________?
M: My favourite animals are lions.
W: But here are some photos of tigers.
M: I want to send them to my new friend. He likes tigers.
W: 44. ________?
M: He is from Japan. He's my friend's friend.
答案: 40. What are these/those 41. Can I see them 42. Do you like animals 43. What are your favourite animals 44. Where is your new friend from
八、阅读理解。

( )45.[新考向][图文转换] On Sunday, the zoo opens at ________.

( )46. The zoo is open ________ day(s) a week.
A. one B. two C. five D. seven
( )47. Kate is 17, and her little sister is 6. If they go to the zoo, they should pay ________.

( )48. The zoo closes(关)at ________ on Wednesday.
A. 10:00 a. m. B. 6:00 p. m.
C. 8:00 a. m. D. 8:00 p. m.
答案:
45. B [解析]细节理解题。由文中周末动物园的开放时间可知。
46. D [解析]细节理解题。由动物园的开放时间可知一周七天都开着。
47. C [解析]理解计算题。由短文票价可知超过15岁的,8岁以下的免费。故需要支付
48. B [解析]细节理解题。由动物园的开放时间可知周一到周五的关门时间是下午六点。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭