2025年资源与评价中考全程总复习英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年资源与评价中考全程总复习英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年资源与评价中考全程总复习英语》

(B)
One day, a businessman called Guo from Fujian Province received a WeChat video call from a “friend” who asked him to transfer money. After verifying the face and the voice of his “friend” with a video call, he transferred money.
It turned out to be a fraud, however. The scammer used artificial intelligence (AI) to make a person look and sound like Guo's real - life friend. Guo was scammed out of 4.3 million yuan in only 10 minutes.
The case has raised heated discussions on AI fraud. In today's world of AI, voices, images and videos are all likely to be deeply synthesized. And some people use it for criminal purposes. Teenagers and seniors are especially in danger of such high - tech fraud.
AI fraud is harder for people to identify. People should pay more attention to personal information protection. Don't be so quick to provide images of faces and fingerprints to strangers.
Teenagers should be careful when using social media accounts and logging in to video games to prevent their private information from being stolen.
The government is taking action to stop cases of AI fraud. In November 2022, it made clear existing bans to fight against AI fraud.
Judge the following sentences true (T) or false (F) according to the passage.
( )46. The purpose of mentioning Guo's experience is to show how AI fraud can take place.
( )47. The scammer made Guo transfer money by getting Guo's fingerprints.
( )48. It's easy for people to identify AI fraud.
( )49. The government is taking action to stop AI fraud.
( )50. In the passage, the writer warns us that we should be careful when offering our personal information to others.
答案: (B)46−50 TFFTT
(C)
George Stephenson was born in 1787 in a poor family. He had to start work when he was only eight. When George was fourteen, he became his father's helper. He spent a lot of time learning about engines. And on holidays he often took one engine to pieces and studied each piece carefully. Soon he became a very good worker though he could not read or write. He began to learn English alphabet when he was seventeen years old. Every day after he did twelve hours of hard work, he walked a long way to have lessons from a young school teacher. On his eighteenth birthday, he wrote his own name for the first time in his life.
George invented many things in his life. The train was the greatest one among them. Today when we take trains from one place to another, we'll think of this great man - George Stephenson.
Answer the questions according to the passage.
51. Why did George Stephenson start working so early?
______________________________
52. How long had George Stephenson worked before he became his father's helper?
______________________________
53. What did he spend a lot of time doing when George was fourteen?
______________________________
54. When could George write his own name for the first time?
______________________________
55. What was George's greatest invention?
______________________________
答案: (C)51. Because his family was poor.
52. For six years.
53. Learning about engines.
54. On his eighteenth birthday.
55. The train.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭