2024年高考领航高中同步测试卷高中英语必修第一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年高考领航高中同步测试卷高中英语必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年高考领航高中同步测试卷高中英语必修第一册人教版》

D
When we are young we are taught that it's wrong to lie and we should always tell the truth. Unfortunately,most children lie even if they're told not to. Research carried out at the Institute of Child Study at Toronto University has shown that this might not be such a bad thing. Apparently(显然地),children who tell lies when they're two years old have a good chance of becoming successful adults.
According to the research,at the age of two,20 per cent of children lie. At the age of three,50 per cent lie,and at four almost 90 per cent lie. By the age of 12 almost every child tells lies.
Lying needs much brain work,and the better the lie is,the more work the brain has to do. By training the brain early,researchers believe children will be able to think more clearly when they are adults.
Recent research,carried out by the Science Museum in London,has shown some interesting facts about the way we lie as adults. According to the research,the average British man tells three lies every day;that's over 1,000 lies a year. However,the average woman apparently only lies twice a day.
Most people think women are better liars(说谎者)than men although in fact they tell fewer lies. Popular women's lies include “Nothing's wrong. I'm fine”,“I don't know where it is. I haven't touched it”,and “It wasn't that expensive”.
Some people say you can lie as long as it's a white lie. A white lie is a lie told to avoid hurting someone's feelings. One of the most common lies for both men and women is “It's just what I've always wanted”,said after opening a present from their partner.
32. What will happen to young children who lie?
A. They will possibly do wrong later.
B. They're likely to succeed in the future.
C. They will keep lying when they grow up.
D. They may have a good chance of losing others' trust.
33. What do the numbers in Paragraph 2 show about children?
A. Older children tell bigger lies than younger ones.
B. As they grow,they often lie about their age.
C. The older they are,the more likely they lie.
D. It's quite natural for them to tell lies.
34. What did the research by the Science Museum find out?
A. Men lie more than women.
B. Women are better liars than men.
C. Women's lies are usually not serious.
D. Men sometimes have to lie to women.
35. What's the true feeling behind the underlined part in the last paragraph?
A. You know me so well.
B. I don't like the present.
C. You are good at picking presents.
D. I haven't received a present I really like.
答案:
32. B 细节理解题。根据第一段中的“children who tell lies... becoming successful adults”可知,撒谎的小孩在以后很可能会取得成功。
33. C 推理判断题。第二段的研究结果主要表明,随着孩子年龄的增长,其说谎的概率也在增长。
34. A 细节理解题。根据第四段中的“According to the research, the average British man tells three lies every day”和“the average woman apparently only lies twice a day”可知,男性比女性说的谎多。
35. B 推理判断题。画线部分是上一句“A white lie is a lie told to avoid hurting someone's feelings.”的举例,由此可知,画线部分是一句善意的谎言,其实说话者并不喜欢这件礼物。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭