第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一 下面是 Ann 学校的图片,请根据图片提示,判断对话内容与图片是否相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。

( )1. —Where’s the music room?
—It’s on the first floor.
( )2. —Is the art room on the first floor?
—No, it isn’t. It’s on the second floor.
( )3. —Do you have a library?
—Yes, we do. It’s on the second floor.
( )1. —Where’s the music room?
—It’s on the first floor.
( )2. —Is the art room on the first floor?
—No, it isn’t. It’s on the second floor.
( )3. —Do you have a library?
—Yes, we do. It’s on the second floor.
答案:
T@@T@@F
二 下面是 Lisa 对学校的介绍。请阅读短文,补全表格。
Welcome to our school! This is Classroom 1. It’s on the first floor. It’s under the teachers' office. There is an art room. It’s next to the gym. We have a library. It’s on the second floor. It’s next to the teachers' office.

Welcome to our school! This is Classroom 1. It’s on the first floor. It’s under the teachers' office. There is an art room. It’s next to the gym. We have a library. It’s on the second floor. It’s next to the teachers' office.
答案:
三 Tony 介绍了自己的学校,请阅读短文,完成下列任务。

Welcome to my school. There are thirty classrooms in my school. Look! That is the playground. We have a library and an art room. They are on the second floor. There are many books in the library. We can read books there. My classroom and the teachers' office are on the first floor. I like my classroom. It’s big and clean.
任务一:根据短文内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. There are thirteen classrooms in Tony’s school.
( )2. The art room is on the second floor.
( )3. There are many books in the library.
( )4. The teachers' office is on the second floor, too.
( )5. My classroom is small and clean.
任务二:根据图片提示,仿照文中画线句子写一写。

Welcome to my school. There are thirty classrooms in my school. Look! That is the playground. We have a library and an art room. They are on the second floor. There are many books in the library. We can read books there. My classroom and the teachers' office are on the first floor. I like my classroom. It’s big and clean.
任务一:根据短文内容,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. There are thirteen classrooms in Tony’s school.
( )2. The art room is on the second floor.
( )3. There are many books in the library.
( )4. The teachers' office is on the second floor, too.
( )5. My classroom is small and clean.
任务二:根据图片提示,仿照文中画线句子写一写。
答案:
F@@T@@T@@F@@F@@That is the music room.
查看更多完整答案,请扫码查看