2025年全品学练考六年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考六年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全品学练考六年级英语下册译林版》

四、根据上下文及首字母提示完成对话。
A: Hi, Mike. I'll 1. v________ the UK the day after tomorrow.
B: Really? 2. W________ to the UK.
A: I know you 3. c________ from the UK. Please tell me something 4. a________ the UK.
B: OK. The weather is sometimes 5. r________.
A: What sport do people like in the UK?
B: People there love football. It's an 6. e________ sport.
A: Are there any interesting 7. c________?
B: Yes, there are. For 8. e________, London and Oxford.
A: That's wonderful. I want to go there at once.
B: Have a good trip.
答案: 1. visit 2. Welcome 3. come
4. about 5. rainy 6. exciting
7. cities 8. example
五、思维拓展 阅读短文,根据短文内容判断句子正(T)误(F)。
Do you know Wuzhen? It is a beautiful town in Jiaxing, Zhejiang. It is an old town and it has a history of about 7,000 years. Like many small towns in the south of China, it has clean rivers and small bridges. Local people live in old houses, and they are very friendly. During the day, you can walk around or sit on a boat to see the scenery (风景) along the river.
I went to Wuzhen to spend my holiday last month. I went there with my parents. We stayed there for one week. We enjoyed the beautiful scenery there. We also made friends with the local people. I talked with them and learned a lot about Wuzhen's history. I also took some photos. When I look at the photos, I always remember the water, the bridges, the houses and the local people in Wuzhen.
( )1. Wuzhen is an old city with clean rivers and small bridges.
( )2. The writer stayed in Wuzhen for seven days with the writer's parents.
( )3. The scenery of Wuzhen looks very beautiful.
( )4. The writer learned a lot about Wuzhen's history by taking photos there.
( )5. Wuzhen is in the north of China with a long history.
答案: 1. F 2. T 3. T 4. F 5. F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭