2025年全品学练考六年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考六年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全品学练考六年级英语下册译林版》

一 阅读短文,按照故事发展的顺序用1—5给下列图片排序。
  Once upon a time there were three robbers(强盗).They wore black capes(斗篷)and black hats.Everyone was afraid of them.The three robbers hid the treasures in the cave.On a cold,dark night,the three robbers found an orphan girl.One of the robbers took her up in his warm cape and carried her away.The robbers made a soft bed for the girl in the cave.The next morning,the girl awoke and she found glittering treasures around her.“What are these for?”she asked.The three robbers couldn't say anything.Then they bought a beautiful castle(城堡)with their treasures,and they let the homeless children live there.The children put on the red hats and the red capes to live in their new home.When the children grew up,they built their own houses around the castle.Then it became a small village.The people were very grateful(感激的)to the robbers.They built three hat-shaped(帽子形状的)houses for the robbers.
                   
 (   )      (   )      (   )      (   )      (   )
答案: 5 2 3 4 1
二 阅读短文,填空。
  Grandpa Barber was a good grandpa.When Mum and Dad went to work,Barber always took care of little Bobby.The first word Bobby could say was“Grandpa".Then Grandpa taught Bobby how to walk,how to run,how to play,how to read and write.Grandpa was very patient with Bobby.
But a few years later,Grandpa was sick.When he came home from the hospital,he couldn't walk.He couldn't talk,and even he didn't know who was Bobby.Bobby was very sad.He began to teach Grandpa how to talk.A few days later,Grandpa got to know Bobby again and the first word he could say was“Bobby".Bobby was happy and proud.Then Bobby began to teach Grandpa how to walk.He said,“Left foot first,then right foot,step by step.”He was also patient with Grandpa.
1. Bobby is Barber's____________.
2. The first word Bobby could say was“____________”.
3. Bobby taught Barber to talk and____________.
4. Barber was sick and he couldn't do many things.Bobby was____________.
5. They were both____________with each other.
答案: 1. grandson 2. Grandpa 3. walk 4. sad 5. patient

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭