第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
( )3. —______, Nancy. It’s late for school. —OK.
A. Don’t worry B. Hurry up C. Stand up
A. Don’t worry B. Hurry up C. Stand up
答案:
3. B
( )4. My father often ______ his bag ______.
A. leave; behind B. leaves; behind C. leaves; before
A. leave; behind B. leaves; behind C. leaves; before
答案:
4. B
( )5. Milk ______. It helps us grow taller.
A. is bad for us B. are good to us C. is good for us
A. is bad for us B. are good to us C. is good for us
答案:
5. C
五 从方框中选择合适的句子补全对话。(其中有一项多余)
Prince:Hello, may I have your name?
Cinderella:1. ______
Prince:Your shoes and dress are very nice.
Cinderella:2. ______
Prince:Where do you live? 3. ______
Cinderella:No, it isn’t. It’s far from here.
Prince:4. ______
Cinderella:I take a carriage(马车).
(They dance together.)
Cinderella:5. ______
Prince:It’s five to twelve.
Cinderella:Oh! 6. ______
A. How do you come here?
B. Sorry, I have to go now.
C. When is the party?
D. Is your home near my house?
E. I’m Cinderella.
F. Thank you.
G. What time is it now?

Prince:Hello, may I have your name?
Cinderella:1. ______
Prince:Your shoes and dress are very nice.
Cinderella:2. ______
Prince:Where do you live? 3. ______
Cinderella:No, it isn’t. It’s far from here.
Prince:4. ______
Cinderella:I take a carriage(马车).
(They dance together.)
Cinderella:5. ______
Prince:It’s five to twelve.
Cinderella:Oh! 6. ______
A. How do you come here?
B. Sorry, I have to go now.
C. When is the party?
D. Is your home near my house?
E. I’m Cinderella.
F. Thank you.
G. What time is it now?
答案:
1. E 2. F 3. D 4. A 5. G 6. B
六 阅读短文,完成下列任务。
... Alice goes back to the table and sees a little bottle on it. A note on the bottle says “DRINK ME”. Alice opens the bottle and drinks a little. Then she feels a little ill. She looks down and sees herself shrinking. Soon Alice is small enough to go through the door, so she decides to enter the garden. When she walks towards the door, she forgets about the key. Alice has to go back to the table, but now she is too small to reach the key. Then she sees a piece of cake under the table. A note on the cake says “EAT ME”. Alice takes a bite and grows. But she grows too much. She is afraid and starts to cry.
—Adapted from Alice’s Adventures in Wonderland
任务一:判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. This story is from a fairy tale. ( )2. This story happens in a garden.
( )3. The note on the bottle says “EAT ME”. ( )4. The word “shrinking” means “缩小”.
任务二:新趋势 开放评价 发挥想象,回答下列问题。
5. If you are in the story, what can you do to help Alice? ______

... Alice goes back to the table and sees a little bottle on it. A note on the bottle says “DRINK ME”. Alice opens the bottle and drinks a little. Then she feels a little ill. She looks down and sees herself shrinking. Soon Alice is small enough to go through the door, so she decides to enter the garden. When she walks towards the door, she forgets about the key. Alice has to go back to the table, but now she is too small to reach the key. Then she sees a piece of cake under the table. A note on the cake says “EAT ME”. Alice takes a bite and grows. But she grows too much. She is afraid and starts to cry.
—Adapted from Alice’s Adventures in Wonderland
任务一:判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. This story is from a fairy tale. ( )2. This story happens in a garden.
( )3. The note on the bottle says “EAT ME”. ( )4. The word “shrinking” means “缩小”.
任务二:新趋势 开放评价 发挥想象,回答下列问题。
5. If you are in the story, what can you do to help Alice? ______
答案:
任务一:1. T 2. F 3. F 4. T
任务二:5. If I'm in the story, I can find the bottle and let Alice drink it again.(答案不唯一,叙述合理、通顺即可)
任务二:5. If I'm in the story, I can find the bottle and let Alice drink it again.(答案不唯一,叙述合理、通顺即可)
查看更多完整答案,请扫码查看