2025年综合应用创新题典中点四年级英语下册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点四年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合应用创新题典中点四年级英语下册人教版》

单元阅读提优专训
- [浙江乐清期末]你们学校有农场吗?让我们看一看Kate和同学在项目化学习中设计的梦想校园农场(Dream School Farm)吧!阅读短文,选择正确答案。
- 主题:生活与学习 - 校园农场
- 语篇类型:介绍类短文
Welcome to our school farm. It's big and cool.
Look, this is the vegetable garden. You can see carrots, tomatoes and potatoes. I like tomatoes very much. They are big and juicy. In labour class(劳动课), we are little farmers. We can water and pick the vegetables. It's fun. We can also buy them at a low price(价格). One tomato is two yuan. The potatoes and carrots are one yuan each(每个).
There are also many animals. We have twelve rabbits, fifty hens, five cows and fifteen horses. We can feed rabbits with carrots. We can also milk the cows and make a house for the hens. Then we can get fresh milk and eggs. And we can ride(骑) horses in PE class. It's so cool. What's your dream school farm like?
( )1. What vegetables are there on the farm?

( )2. How many horses are there on the farm?
A. Fifty.
B. Five.
C. Fifteen.
( )3. The underlined word “milk” means(意思是) “________” in Chinese.
A. 牛奶
B. 挤奶
C. 鲜奶
( )4. They can ________ in PE class.
A. feed the rabbits
B. pick the vegetables
C. ride horses
( )5. Which of the following is true(正确的)?新考法·细节理解
A. The tomatoes on the farm are small.
B. Two tomatoes and six carrots are ten yuan.
C. We feed the rabbits with potatoes.
答案: A 【点拨】根据“You can see carrots, tomatoes and potatoes.”可知农场里有胡萝卜、西红柿和土豆。
@@C 【点拨】根据“We have...fifteen horses.”可知农场里有15匹马。
@@B 【点拨】通过分析句子结构可知该词为动词,故可推测milk意为“挤奶”。
@@C 【点拨】根据“And we can ride(骑)horses in PE class.”可知他们可以在体育课上骑马。
@@B 【点拨】根据“One tomato is two yuan. The potatoes and carrots are one yuan each(每个).”可知一个西红柿2元,一个胡萝卜1元,那么2个西红柿和6个胡萝卜的价格为10元。
- [温州瓯海区]学校农场正通过公众号招募小农夫。阅读短文,选择正确答案。
- 主题:校园生活 - 农场招募
- 语篇类型:介绍类短文
Boys and girls, would you like to be a little farmer at our School Farm? Do you like animals? Can you help water the vegetables and fruit? Can you come to the School Farm at 8:00 every morning?
The School Farm is next to the playground. It's not so big, but it has some parts—the animal farm, the vegetable garden and the fruit garden.
Look! This is the animal farm. We have sheep and rabbits. They love carrots. We have some hens, too. It's fun to feed animals at the farm.
Now we are in the vegetable garden. Do you like tomatoes or carrots? Do you like potatoes or green beans? You can plant them here.
How about the fruit garden? Now we have watermelons, grapes and oranges in it. Look at this big watermelon. It looks yummy!
Come and be a little farmer at the School Farm! You can water the tomatoes and carrots. You can pick the fruit. You can feed the sheep and play with the rabbits.
Come and join(加入)us!
( )1. How many parts does the School Farm have?
A. One.
B. Two.
C. Three.
( )2. What animals love carrots?
A. Sheep and hens.
B. Sheep and rabbits.
C. Rabbits and hens.
( )3. Where is the School Farm?
A. It is in front of the playground.
B. It is behind the playground.
C. It is near the playground.
( )4. What can a little farmer do?新考法·细节理解
①eat the watermelons ②water the vegetables ③play with the rabbits
④pick the oranges ⑤go to the School Farm at 8 p.m. ⑥feed the sheep
A.①②③④
B.②③④⑥
C.①③④⑥
( )5. Which title is the best for this passage?新考法·拟写标题
A. Have fun with the animals
B. Have fun at the fruit garden
C. To be a little farmer
答案: C 【点拨】根据“...but it has some parts—the animal farm, the vegetable garden and the fruit garden.”可知学校农场有三个部分。
@@B 【点拨】根据“We have sheep and rabbits. They love carrots.”可知绵羊和兔子喜欢胡萝卜。
@@C 【点拨】根据“The School Farm is next to the playground.”可知学校农场紧邻操场。
@@B 【点拨】根据“You can water the tomatoes and carrots. You can pick the fruit. You can feed the sheep and play with the rabbits.”可知小农夫可以给蔬菜浇水、摘水果、喂绵羊以及和兔子玩。
@@C 【点拨】根据“Boys and girls, would you like to be a little farmer at our School Farm?”可知最佳标题为“To be a little farmer”。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭