2025年学霸提优大试卷六年级英语下册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学霸提优大试卷六年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学霸提优大试卷六年级英语下册人教版》

五 阅读书信内容,完成任务。
Dear Nancy,
How are you?
Last Saturday was a busy day for me. In the morning, I got up early. Then I ate some bread and drank some milk for breakfast. They were delicious. After breakfast I did my homework. Then I cleaned my room. In the afternoon, I wrote an email to my pen pal. She is from America. It’s you. Haha! In the evening, I watched TV with my cousin. We watched some cartoons. We both like watching cartoons. At last, I went to bed at 9:30 p.m.
Please write soon.
Best wishes,
Chen Jie
任务一:选出Chen Jie上周六所做的事情,在图片右下角画“√”。

任务二:根据书信内容,判断下列句子正(T)误(F)。
( )1. Nancy and Chen Jie are pen pals.
( )2. Chen Jie is from America.
( )3. Chen Jie ate some bread and drank some milk for lunch.
( )4. Nancy was busy last Saturday.
( )5. Chen Jie and her cousin watched cartoons in the evening.
答案: 任务一:在第1、2、3、5幅图上画“√”
任务二:1. T 2. F 3. F 4. F 5. T
六 新素养 价值导向 阅读短文,完成下列任务。
Our school is a green school. What makes it green?
First, we have a lot of trees. There are trees in front of and behind every building. Some trees are green only in spring and summer, but some are green all year round. The trees make our school look like a big forest.
And our school is a green one because we “go green”. How do we do it? We have two “green days” every month. On green days, no students or teachers go to school by car. ________ And we also have “Clean-up” Day every month. On that day, students go to the street. They pick up rubbish to make the street clean. We also have Tree Planting Day every spring. We plant young trees on hills.
Green is not only a colour, but also about our life. Please go green with us and make our world beautiful.
任务一:阅读短文内容,选择正确的选项。
( )1. Students go to the street to do cleaning on ________.
A. Tree Planting Day B. Clean-up Day C. weekends
( )2. How many “green days” do the students have every month?
A. Two. B. Four. C. Three.
( )3. What is the best title(标题) for the passage?
A. Going Green B. Planting trees C. Love your school
( )4. 画线句子“They pick up rubbish to make the street clean.”中的rubbish在句中的中文意思是“________”。
A. 烟蒂 B. 垃圾 C. 树枝
任务二:结合上下文,给文中横线处补上一个正确、合理的句子,将其写在下面横线上。
答案: 任务一:1. B 2. A 3. A 4. B
任务二:We all go to school by bike or on foot. / We go to school on foot. / We walk to school. / We go to school by bike. / ...(言之有理即可)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭