一、阅读短文,判断正(T)误(F)。
I have four friends. They are Emily, Kate, Jim and Lucy. They wear different clothes in different seasons.

( )1. It is cold and rainy in spring.
( )2. Emily often wears a beautiful green dress in spring.
( )3. Kate always wears shorts and sandals in summer.
( )4. Jim often wears a T - shirt and jeans in autumn.
( )5. Lucy usually wears boots in winter.
I have four friends. They are Emily, Kate, Jim and Lucy. They wear different clothes in different seasons.
( )1. It is cold and rainy in spring.
( )2. Emily often wears a beautiful green dress in spring.
( )3. Kate always wears shorts and sandals in summer.
( )4. Jim often wears a T - shirt and jeans in autumn.
( )5. Lucy usually wears boots in winter.
答案:
F@@T@@F@@F@@T
二、[新情境·自然生态]阅读短文,完成下列各题。
Hello, I'm Mary. I live in Beijing. There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter.
Spring is warm. I usually take a bus to the park. I can plant trees and flowers. I can go hiking and fly kites. Summer is hot, but it's my favourite season. I can swim with my parents. My father usually drives us to the beach. I can eat ice cream. It's my favourite food. In autumn, it's sunny and cool. I often ride a bike to the nature park with my friends. It's good exercise. We usually climb mountains and sometimes have a picnic there. In winter, it's cold and snowy. I like making snowmen with my classmates at school. I often walk to school. My home is near it.
任务一:阅读短文,用数字1—4给下列图片排序。

任务二:阅读短文,判断正(T)误(F)。
( )1. In spring, Mary can go hiking and fly kites in the park.
( )2. Mary likes summer best.
( )3. Mary often swims with her friends in summer.
( )4. It's sunny and warm in autumn.
( )5. Mary often goes to school on foot.
Hello, I'm Mary. I live in Beijing. There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter.
Spring is warm. I usually take a bus to the park. I can plant trees and flowers. I can go hiking and fly kites. Summer is hot, but it's my favourite season. I can swim with my parents. My father usually drives us to the beach. I can eat ice cream. It's my favourite food. In autumn, it's sunny and cool. I often ride a bike to the nature park with my friends. It's good exercise. We usually climb mountains and sometimes have a picnic there. In winter, it's cold and snowy. I like making snowmen with my classmates at school. I often walk to school. My home is near it.
任务一:阅读短文,用数字1—4给下列图片排序。
任务二:阅读短文,判断正(T)误(F)。
( )1. In spring, Mary can go hiking and fly kites in the park.
( )2. Mary likes summer best.
( )3. Mary often swims with her friends in summer.
( )4. It's sunny and warm in autumn.
( )5. Mary often goes to school on foot.
答案:
2 4 3 1@@T@@T@@F@@F@@T
查看更多完整答案,请扫码查看