五、阅读理解。
A
I am Mike. Last Sunday was a fine day. Liu Tao came to my home in the morning. We studied English together. We read some funny English stories. At about 10 o'clock,we went to Hongxing Park by metro. And we fished there. It was very interesting. We cooked lunch at about 12 o'clock and it was very yummy. Then we cleaned the kitchen. We watched TV after lunch. At about 4 o'clock in the afternoon,we played table tennis.
阅读短文,选择正确的答案。
( )1. Mike watched TV ______.
A. in the morning
B. in the afternoon
C. in the evening
( )2. Mike and Liu Tao went fishing ______.
A. in Hongxing Park
B. in the garden
C. at school
( )3. They went to the park ______.
A. on foot
B. by bus
C. by metro
A
I am Mike. Last Sunday was a fine day. Liu Tao came to my home in the morning. We studied English together. We read some funny English stories. At about 10 o'clock,we went to Hongxing Park by metro. And we fished there. It was very interesting. We cooked lunch at about 12 o'clock and it was very yummy. Then we cleaned the kitchen. We watched TV after lunch. At about 4 o'clock in the afternoon,we played table tennis.
阅读短文,选择正确的答案。
( )1. Mike watched TV ______.
A. in the morning
B. in the afternoon
C. in the evening
( )2. Mike and Liu Tao went fishing ______.
A. in Hongxing Park
B. in the garden
C. at school
( )3. They went to the park ______.
A. on foot
B. by bus
C. by metro
答案:
B
A
C
A
C
B
Do you live in a city? Do you know how cities began?
Long long ago,there were only a few people in the world. These people moved from place to place(从一处搬到另一处). They caught animals for food. No one knows how or where these people learned about growing food. But when they did,their lives changed(改变). They did not have to look for food any more. They could stay in one place and grow it. People began to live near one another. And the first village(村庄) grew. Many people came to work in the village. These villages grew very big. When machines(机器) were invented,life in the villages changed again. They built factories. More and more people lived near the factories. Then cities came into being(形成).
Today,some people are moving back to small towns. That's strange,isn't it?
阅读短文,根据短文内容判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. People moved from place to place long long ago.
( )2. No one knows how our ancestors(祖先) learned about growing food.
( )3. When people could grow food,they could stay in one place.
( )4. Many people didn't want to work in the villages.
( )5. Some people are moving back to small towns today.
Do you live in a city? Do you know how cities began?
Long long ago,there were only a few people in the world. These people moved from place to place(从一处搬到另一处). They caught animals for food. No one knows how or where these people learned about growing food. But when they did,their lives changed(改变). They did not have to look for food any more. They could stay in one place and grow it. People began to live near one another. And the first village(村庄) grew. Many people came to work in the village. These villages grew very big. When machines(机器) were invented,life in the villages changed again. They built factories. More and more people lived near the factories. Then cities came into being(形成).
Today,some people are moving back to small towns. That's strange,isn't it?
阅读短文,根据短文内容判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( )1. People moved from place to place long long ago.
( )2. No one knows how our ancestors(祖先) learned about growing food.
( )3. When people could grow food,they could stay in one place.
( )4. Many people didn't want to work in the villages.
( )5. Some people are moving back to small towns today.
答案:
T
T
T
F
T
T
T
F
T
查看更多完整答案,请扫码查看