2024年新课程作业设计六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年新课程作业设计六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年新课程作业设计六年级英语上册译林版》

B
An old tiger lived in the forest. He couldn't look for food himself. One day,he was very hungry. He said to the monkey,“Please go and look for food for me!” “Sorry,I can't. There is a tiger over there too. I'm afraid of him!” “What?” the old tiger was angry. “Show me that tiger.” “Come with me,please,” said the monkey. They came to a river. “Look,he's in the river! He says he's No. 1 in the forest!” The old tiger was very angry. “I'll eat him up!” With these words,the tiger jumped into the river.
阅读短文,根据短文内容判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
( ) 1. The old tiger could get food himself.
( ) 2. The old tiger asked the monkey to look for food for him.
( ) 3. There were two tigers in the forest.
( ) 4. The monkey was afraid of the tiger in the river.
( ) 5. The monkey took the old tiger to the river.
答案: F
T
F
F
T
C
Lots of boys and girls in Western countries are wearing the same kinds of clothes,and many of them have long hair,so it is often difficult to tell whether they are boys or girls.
One day,an old man went for a walk in a park in New York,and when he was tired,he sat down on a bench. A young person was standing on the other side.
“Oh!” the old man said to the person next to him on the bench. “Do you see that person with long hair? Is it a boy or a girl?”
“A girl,” said his neighbour. “She's my daughter.”
“Oh!” the old man said quickly. “Please forgive me. I didn't know that you were her mother.”
“I'm not,” said the other person. “I'm her father.”
阅读短文,选择正确的答案。
( ) 1. Some of the boys in Western countries look like girls because ______.
A. they are not tall enough
B. their clothes and hair are like girls'
C. they always wear very fine clothes
( ) 2. The old man went to the park one day ______.
A. to have a walk
B. to do some exercise
C. to sit on the bench
( ) 3. The person next to the old man looks like ______.
A. a young man
B. the young person's father
C. a woman
( ) 4. This story happened in ______.
A. France
B. America
C. Australia
答案: B
A
C
B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭