精英家教网 > 练习册解析答案 > 精准学与练四年级英语人教版 > 第24页解析答案
精准学与练四年级英语人教版

精准学与练四年级英语人教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册精准学与练四年级英语人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

Read and judge. 阅读短文,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
My Community
Hello, my name is Jack. I am 12 years old. I live in a wonderful community. This is a nice and quiet place. There are many houses here. In the centre of our community, there is a big park. We can see a beautiful lake in the park. There are ducks swimming on the lake. You can feed the ducks. There is also a playground in the park. I often play games with my friends. There are many shops there. We often go shopping happily. I really love my community. It is a great place to live!
( )1. The community is noisy.
( )2. There are many houses here in the community.
( )3. In the community, we can go shopping and feed ducks.
( )4. There is a lake in the community.
( )5. I don't like the community.
答案:1.F
解析:文中提到“This is a nice and quiet place.”,所以社区不吵闹,该题错误。
2.T
解析:文中明确说“There are many houses here.”,该题正确。
3.T
解析:文中提到“You can feed the ducks.”和“We often go shopping happily.”,所以可以喂鸭子和购物,该题正确。
4.T
解析:文中说“In the centre of our community, there is a big park. We can see a beautiful lake in the park.”,湖在社区的公园里,即社区里有湖,该题正确。
5.F
解析:文中“I really love my community.”表明喜欢社区,该题错误。
(
A
)1. How many places are there in the community?
A. Six.
B. Seven.
(
A
)2. In the playground, we can _______.
A. do sports
B. go shopping
3. There is a hospital. We often
see a doctor
there.
4. There is
a school
. We
study
there.
答案:1.A
解析:根据图片内容(假设图片中有医院、学校、商店、操场、公园、图书馆等六个地方),选A。
2.A
解析:操场是做运动的地方,do sports(做运动)符合,go shopping(购物)是在商店,所以选A。
3.see a doctor
解析:医院是看病的地方,所以填see a doctor(看医生)。
4.a school; study there
解析:根据常见社区设施,学校(school)对应学习(study),所以填a school; study there。