八、从 B 栏中选出 A 栏句子的答语。(10 分)
A 栏
(
(
(
(
(
B 栏
A. He is tall and thin, and he has big eyes.
B. I often play games and ride bikes with my friend in the park.
C. His name is Zhang Peng.
D. She often helps me with Chinese.
E. Yes, he is.
A 栏
(
C
)1. What’s your friend’s name?(
E
)2. Is your friend tall?(
A
)3. What does your friend look like?(
B
)4. What do you often do with your friend?(
D
)5. Why is she your best friend?B 栏
A. He is tall and thin, and he has big eyes.
B. I often play games and ride bikes with my friend in the park.
C. His name is Zhang Peng.
D. She often helps me with Chinese.
E. Yes, he is.
答案:
1. C
2. E
3. A
4. B
5. D
2. E
3. A
4. B
5. D
九、阅读小天地。(10 分)
This girl’s name is Betty. She is my good friend. She is 11 years old. She is tall and thin. She has long hair and a big mouth. She is quiet. She likes music. Sam is her brother. He is 9 years old. He has short black hair and big eyes. He’s short and thin. He is very active. He likes painting.
阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
This girl’s name is Betty. She is my good friend. She is 11 years old. She is tall and thin. She has long hair and a big mouth. She is quiet. She likes music. Sam is her brother. He is 9 years old. He has short black hair and big eyes. He’s short and thin. He is very active. He likes painting.
阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
F
)1. Betty is nine years old.(
T
)2. Betty is tall and thin.(
T
)3. Sam is Betty’s brother.(
F
)4. Betty is very active.(
T
)5. Sam has short black hair and big eyes.
答案:
1. F
2. T
3. T
4. F
5. T
2. T
3. T
4. F
5. T
查看更多完整答案,请扫码查看