2025年济宁真题汇编五年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年济宁真题汇编五年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
Ⅶ. Read and write. (Sarah认识了新营员Lily, Lily做了自我介绍,请根据图片和首字母提示帮助她完成自我介绍吧!)(每小题2分,共10分)
I am Lily. I am very 1. h
I can dance and 2. s
I live in a small 3. v
There is a nature park near it. I often 4. r
there. My favourite food is 5. s
It’s healthy.
I am Lily. I am very 1. h
helpful
.swim
.village
.read
bookssalad
.
答案:
Ⅶ.1. helpful 2. swim 3. village 4. read 5. salad
Ⅷ. Read and choose. (两位营员在讨论成长营结营仪式上的联欢会,请补全他们的对话。)(每小题2分,共10分)
Lily:Hi, Chen Jie. We’ll have a party on Sunday. 1
Chen Jie:I can dance and sing songs. How about you?
Lily:2.
Chen Jie:Do you know Sam?
Lily:No, I don’t. 3.
Chen Jie:He is helpful and hard-working.
Lily:Wow! What can he do for the party?
Chen Jie:4.
Lily:That sounds good! We should play sports every day.
Chen Jie:Yes. 5.
Lily:OK. Let’s go.

Lily:Hi, Chen Jie. We’ll have a party on Sunday. 1
D
Chen Jie:I can dance and sing songs. How about you?
Lily:2.
B
Chen Jie:Do you know Sam?
Lily:No, I don’t. 3.
A
Chen Jie:He is helpful and hard-working.
Lily:Wow! What can he do for the party?
Chen Jie:4.
C
He is good at it.Lily:That sounds good! We should play sports every day.
Chen Jie:Yes. 5.
E
Lily:OK. Let’s go.
答案:
Ⅷ.1.D 2.B 3.A 4.C 5.E
Ⅸ. Read and choose. (结营仪式上,营地老师给营员们分享了世界跳水冠军全红婵的故事,请你认真阅读短文,判断下列信息是否符合短文内容,正确的填“T”,错误的填“F”。)(每小题2分,共10分)
Quan Hongchan is a Chinese girl. She is sixteen years old. She is the diving champion(跳水世界冠军). She lives in a small village. There are many rivers and trees in the village. There are many ducks on the rivers. Behind the village, there is a big mountain. It is very beautiful. She is very hard-working. She often cleans the room and washes clothes. And, she can swim and cook. Her favourite food is beef, because it is delicious.
(
(
(
(
(
Quan Hongchan is a Chinese girl. She is sixteen years old. She is the diving champion(跳水世界冠军). She lives in a small village. There are many rivers and trees in the village. There are many ducks on the rivers. Behind the village, there is a big mountain. It is very beautiful. She is very hard-working. She often cleans the room and washes clothes. And, she can swim and cook. Her favourite food is beef, because it is delicious.
(
T
)1. Quan Hongchan is a Chinese girl.(
F
)2. Quan Hongchan lives in a city.(
F
)3. There is a big mountain in front of the village.(
T
)4. She can cook.(
T
)5. She likes beef best.
答案:
Ⅸ.1.T 2.F 3.F 4.T 5.T
查看更多完整答案,请扫码查看