2025年新课程学习与检测七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程学习与检测七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年新课程学习与检测七年级英语上册人教版》

B
My name is Peter. I have two cousins. They are Mary and Bob.
Mary is my uncle's daughter. She's a nice girl. She has four friends in the school. Her favourite colour is yellow. She's in a yellow skirt. She wears(穿着) the skirt to school. She has a yellow schoolbag. And her pens, pencils and erasers are yellow, too. Her telephone number is 693-8749 and you can email her at mary@126.com.
Bob is my aunt's son. He's welcome in the school and he has some friends. His favourite colour is brown. His ID card, schoolbag and watch are brown. His telephone number is 687-3694 and you can email him at bob@126.com.
26. The underlined word "skirt" in the passage means
A
" " in Chinese.
A. 裙子 B. 房子 C. 盘子 D. 眼镜
27. Mary has
B
friends in the school.
A. three B. four C. five D. six
28. Bob has a
C
watch.
A. red B. yellow C. brown D. white
29. Which of the following is TRUE(正确的) according to the passage?
A. Mary and Bob are Peter's parents.
B. Mary is a good girl.
C. Mary has no email.
D. Mary's pens, pencils and erasers are brown.
30. What is the passage mainly about?
A. Mary and Bob. B. Mary's friend.
C. Mary's family. D. Mary's favourite colour.
答案: 26.A 27.B 28.C 29.B 30.A
五、任务型阅读。(共5小题,每小题2分,共10分)
Here is my family photo. I am a girl. My name is Jane. This is me. This is my grandmother. ②She is old. These are my parents, Harry and Kate. These are my three sisters and my brother. ③My brother is the only() boy in my family. My grandmother and my parents love him. My sisters and I love him, too. He is a good boy.
31. 把句子①翻译成汉语。
这是我的全家福。


32. 把句子③翻译成汉语。
我的哥哥是我家里唯一的男孩。


33. 把句子②改为一般疑问句。
Is she old?


34. What's the name of Jane's mother?
Kate.

35. How many people are there in Jane's family photo?
Eight.
答案: 31. 这是我的全家福。 32. 我的哥哥是我家里唯一的男孩。 33. ②Is she old? 34. Kate. 35. Eight.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭