2025年名校课堂七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校课堂七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校课堂七年级英语上册译林版》

四、阅读理解。
A
Hi! I'm Jeannie and I'm 13. I am a middle school student. At school we always wear the school uniform(穿校服). Girls wear white T - shirts, blue skirts and red sweaters. Boys wear white T - shirts and blue trousers. Their sweaters are red too. All of our shoes are black.
I don't like my school uniform. After school the first thing I do is to take off(脱下)my school uniform. I don't like skirts! I always play sports after school with my friends, and skirts are not good for sports. I like wearing trousers, shorts, T - shirts, jackets and sports shoes. I like baseball caps too.
I don't wear skirts out of school. My mum asks me to wear skirts. She thinks girls look beautiful only in skirts. But I don't think so. Girls can be beautiful in T - shirts and trousers.
根据语篇内容,选择最佳选项。
(
A
)16. What does Jeannie wear at school?
A. A white T - shirt, a blue skirt and a red sweater.
B. A white T - shirt, blue trousers and a red jacket.
C. A blue T - shirt, a white skirt and a black jacket.
(
B
)17. What colour are the students' shoes at school?
A. White. B. Black. C. Blue.
(
B
)18. What does Jeannie always do after school?
A. She watches TV.
B. She plays sports.
C. She goes to the library.
(
C
)19. Who thinks Jeannie should wear skirts to be beautiful?
A. Her classmates. B. Her teacher. C. Her mother.
(
C
)20. What's the main idea(主旨大意)of the second paragraph(段)?
A. Jeannie's school.
B. Beautiful girls.
C. Jeannie doesn't like skirts.
答案: 16-20 ABBCC
B
Susan is Maria's good friend. They are in a clothes store now.
“You look really great in this red skirt,” Maria says. “Your clothes are all nice. Where do you often buy clothes?”
“I often buy them online(在网上). You know, some online stores sell clothes at very good prices(价格), so I like shopping there,” Susan says.
“Yes. Is your favourite colour red?” Maria asks.
“Yes. I think it's suitable for casual clothes,” Susan says. “Do you shop online?”
“No, I don't. In my family, only my mother likes shopping online. And she always buys food online,” Maria says.
“I see,” Susan says. “Oh, I want to eat some ice cream now. An ice cream store is near here. Let's go there to buy some.”
“Sounds great. Let's go!” Maria says.
根据语篇内容,按要求回答问题。
21. Who is Susan?
She is Maria’s good friend.

22. What colour is Susan's skirt?
Red.

23. What is red suitable for according to Susan?
It’s suitable for casual clothes.

24. Who like(s)shopping online according to the passage?
Susan and Maria’s mother like shopping online.

25. Where do they want to go next?
They want to go to an ice cream store.
答案: 21.She is Maria’s good friend. 22.Red. 23.It’s suitable for casual clothes. 24.Susan and Maria’s mother like shopping online. 25.They want to go to an ice cream store.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭