第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
十二、按要求完成下列各题。(10 分)
1. well you can pass ball the(?)(连词成句)
2. in you team do want be football to our(?)(连词成句)
3. She can drawpictureswell.(就画线部分提问)
4. My sister can run fast.(改为一般疑问句)
5. Can you play football well?(根据实际情况回答)
1. well you can pass ball the(?)(连词成句)
2. in you team do want be football to our(?)(连词成句)
3. She can drawpictureswell.(就画线部分提问)
4. My sister can run fast.(改为一般疑问句)
5. Can you play football well?(根据实际情况回答)
答案:
1. Can you pass the ball well?
2. Do you want to be in our football team?
3. What can she do?
4. Can your sister run fast?
5. Yes, I can./No, I can't.
2. Do you want to be in our football team?
3. What can she do?
4. Can your sister run fast?
5. Yes, I can./No, I can't.
十三、将下列句子排序,组成一段完整、通顺的对话。(5 分)
()Yes, I can. But I can't play it well.
()Thank you!
()Can you sing well, Wang Ming?
()Practise hard and you can play football better.
()No, I can't. I don't like music.
()How about playing football?
()Yes, I can. But I can't play it well.
()Thank you!
()Can you sing well, Wang Ming?
()Practise hard and you can play football better.
()No, I can't. I don't like music.
()How about playing football?
答案:
461523
十四、阅读理解。(20 分)
(一)阅读短文,完成下列任务。(10 分)
Hello! I'm Bob. Football is a sports game. Lots of people like it. There are eleven players in each team. The goalkeepers can catch the ball with their hands, but the players can't use their hands to touch it. Many boys like playing football, and girls like watching it. My brother Mike likes playing football very much. He often plays it with my father. My family often watch the games at the weekend.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。(6 分)
()1. How many players are there in each team?
A. Ten. B. Eleven. C. Twelve.
()2. Who likes playing football?
A. Bob.
B. Mike.
C. Both A and B.
()3. Who does Mike often play football with?
A. His brother.
B. His father.
C. His cousin.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。(4 分)
4. Can the goalkeepers touch the ball with their hands?
5. When do Bob's family watch football games?
(一)阅读短文,完成下列任务。(10 分)
Hello! I'm Bob. Football is a sports game. Lots of people like it. There are eleven players in each team. The goalkeepers can catch the ball with their hands, but the players can't use their hands to touch it. Many boys like playing football, and girls like watching it. My brother Mike likes playing football very much. He often plays it with my father. My family often watch the games at the weekend.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。(6 分)
()1. How many players are there in each team?
A. Ten. B. Eleven. C. Twelve.
()2. Who likes playing football?
A. Bob.
B. Mike.
C. Both A and B.
()3. Who does Mike often play football with?
A. His brother.
B. His father.
C. His cousin.
任务二:根据短文内容,回答下列问题。(4 分)
4. Can the goalkeepers touch the ball with their hands?
5. When do Bob's family watch football games?
答案:
任务一:
1. B
2. B
3. B
任务二:
4. Yes, they can.
5. At the weekend.
1. B
2. B
3. B
任务二:
4. Yes, they can.
5. At the weekend.
查看更多完整答案,请扫码查看