2025年单元评价卷宁波出版社八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年单元评价卷宁波出版社八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年单元评价卷宁波出版社八年级英语上册人教版》

(A)
Outdoor camping has become the most popular way of holiday activities during the recent days. Here are some wonderful places for you in Ningbo.
Shanglianggang Campground
Known as Ningbo's "Switzerland",the campground is especially cool in autumn! There are grasslands where you can have a picnic and fly kites with your family. At night,lie in your tent and look up at the stars. If you're lucky,you might even hear the chirping of insects from a distance!
Xianxiang Aero Flight Camp
Here,you can see the blue sky and green grass. You can also sit by the sea and relax yourself all day. Breakfast,afternoon tea and seafood are provided. A great chance to enjoy Ningbo's special seafood! At night,there are many activities,like watching fireworks and attending concerts.
Chunxiao Lake Campsite
It is located by the side of Chunxiao Lake. Put up a tent on the lawn. Enjoy the sight of the lake. On a beautiful night,enjoy the starry skies. Prepare enough equipment,such as tents and sleeping bags,before coming here. To have more Chunxiao,bring lights,board games,a portable cooker and so on.
( )1. Which place is great for campers who like eating fish?
A. Shanglianggang Campground.
B. Xianxiang Aero Flight Camp.
C. Chunxiao Lake Campsite.
D. All the places above.
答案: 1. B
解析:Xianxiang Aero Flight Camp提到“provided seafood”“enjoy Ningbo's special seafood”,海鲜包括鱼,其他两个营地未提及海鲜,所以选B。
( )2. What does the underlined word "equipment" mean?
A. 食物
B. 衣服
C. 装备
D. 药物
答案: 2. C
解析:后文列举“tents and sleeping bags”(帐篷和睡袋),这些是“装备”,equipment意为“装备”,选C。
( )3. In which magazine can you find this article?
A. I like Science.
B. Holiday Focus.
C. Classic Reading.
D. National Geography.
答案: 3. B
解析:文章介绍露营地点,属于“假期”相关内容,Holiday Focus(假期焦点)合适,Science(科学)、Classic Reading(经典阅读)、National Geography(国家地理)不符合主题,选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭