2025年提分教练五年级英语上册人教精通版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年提分教练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年提分教练五年级英语上册人教精通版》

Ⅳ. 看图,仿照例子写对话。(9分)
例:

What's his job?
He is a doctor.
1. —
What’s his job?

He is a singer.


2. —
What’s her job?

She is a nurse.


答案: 1.What’s his job? He is a singer. 2.What’s her job? She is a nurse.
Ⅴ. 阅读短文,判断句子正(T)误(F)。(20分)
It was Saturday yesterday. I was very happy. I didn't go to school. In the morning, I played basketball with my friends in the park. Then I cooked lunch for my parents. The dishes were really delicious. My father and mother liked the food very much. My mother and I cleaned our house in the afternoon. I cleaned the floor and my mother washed the clothes. We watched a very interesting film in the evening. And I'm going to Beijing to visit my grandparents today. I want to go fishing with my grandpa and grandma.
(
F
)1. It was Friday yesterday.
(
F
)2. I went to school yesterday.
(
F
)3. I cleaned the floor and washed the clothes.
(
T
)4. I am going to Beijing today.
(
F
)5. I am going to visit my cousin.
答案: 1.F 2.F 3.F 4.T 5.F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭