第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
IX. 给下列问句选择合适的答语。(10分)
(
A. It’s rainy.
(
B. OK. Let’s go.
(
C. It’s a bike.
(
D. He’s a student.
(
E. Sure.
(
E
)1. Can I have a new shirt?A. It’s rainy.
(
C
)2. What’s that in English?B. OK. Let’s go.
(
D
)3. What’s your brother?C. It’s a bike.
(
B
)4. Can we go swimming?D. He’s a student.
(
A
)5. How’s the weather today?E. Sure.
答案:
1.E 2.C 3.D 4.B 5.A
X. 任务型阅读。(10分)
It is fine today. Mingming and Dongdong are in the park. It is a big park. They can see many people there. Some boys are playing football on the grass. Some girls are singing and dancing. An old man is reading a newspaper under a big tree. A young woman and her little son are playing with a toy bus. How happy they are!

任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(6分)
(
(
(
任务二:根据短文内容,选择正确的答案。(4分)
(
A. Yes,it is.
B. No,it isn’t.
C. Yes,it’s raining.
D. No,it’s fine.
(
A. They’re singing.
B. They’re dancing.
C. They’re playing football.
D. They’re reading newspapers.
It is fine today. Mingming and Dongdong are in the park. It is a big park. They can see many people there. Some boys are playing football on the grass. Some girls are singing and dancing. An old man is reading a newspaper under a big tree. A young woman and her little son are playing with a toy bus. How happy they are!
任务一:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(6分)
(
F
)1. Mingming and Dongdong are in a small park.(
F
)2. A young man and his child are playing with a toy bus.(
T
)3. There is an old man reading a newspaper under a big tree.任务二:根据短文内容,选择正确的答案。(4分)
(
A
)1. Is it a fine day?A. Yes,it is.
B. No,it isn’t.
C. Yes,it’s raining.
D. No,it’s fine.
(
C
)2. What are the boys doing?A. They’re singing.
B. They’re dancing.
C. They’re playing football.
D. They’re reading newspapers.
答案:
任务一:1.F 2.F 3.T
任务二:1.A 2.C
任务二:1.A 2.C
查看更多完整答案,请扫码查看