2025年新课程学习与测评单元双测五年级英语上册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年新课程学习与测评单元双测五年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第17页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
A 篇:阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。(10 分)
Lingling and her mother went to Guilin at the weekend. They went there by bus. They arrived there at nine o’clock in the morning. The scenery is very beautiful and they stayed there for one day. There were lots of people. They took many photos of the mountains with beautiful flowers and green plants. Lingling took a photo of her mother.
(
(
(
(
(
Lingling and her mother went to Guilin at the weekend. They went there by bus. They arrived there at nine o’clock in the morning. The scenery is very beautiful and they stayed there for one day. There were lots of people. They took many photos of the mountains with beautiful flowers and green plants. Lingling took a photo of her mother.
(
F
)1. Lingling went to the British Museum at the weekend.(
F
)2. Lingling went to Guilin with her father.(
F
)3. They went to Guilin by train.(
T
)4. They stayed in Guilin for one day.(
F
)5. There weren’t many people.
答案:
1. F 2. F 3. F 4. T 5. F
B 篇:“南方小沙糖橘”的哈尔滨之旅,让我们也迫不及待想去感受冰雪世界的独特魅力。阅读短文,按要求完成任务。(10 分)
My parents and I went to Harbin in this winter holiday. Harbin is famous for its Ice and Snow World. There you can see amazing ice sculptures(冰雕). We also visited Central Street(中央大街)to see its beautiful buildings and Songhua River. We played and laughed in the snow,made snowmen and skated. We ate delicious sausages and ice cream. Everyone wore thick coats,hats,and gloves,but their warm smiles showed their excitement. Harbin is like a winter fairyland. I love Harbin!
任务一:根据短文内容,选择正确答案。
(
A. Food. B. Ice sculptures. C. Plants.
(
A. Milk and Juice. B. Noodles and ice cream. C. Sausages and ice cream.
(
A. No,I didn’t. B. Yes,I did. C. Yes,they did.
任务二:根据短文内容,填空。
4. This winter holiday I
5. We played and laughed
My parents and I went to Harbin in this winter holiday. Harbin is famous for its Ice and Snow World. There you can see amazing ice sculptures(冰雕). We also visited Central Street(中央大街)to see its beautiful buildings and Songhua River. We played and laughed in the snow,made snowmen and skated. We ate delicious sausages and ice cream. Everyone wore thick coats,hats,and gloves,but their warm smiles showed their excitement. Harbin is like a winter fairyland. I love Harbin!
任务一:根据短文内容,选择正确答案。
(
B
)1. What is a famous attraction in Harbin?A. Food. B. Ice sculptures. C. Plants.
(
C
)2. What are delicious in Harbin?A. Milk and Juice. B. Noodles and ice cream. C. Sausages and ice cream.
(
C
)3. Did they have a good time in Harbin?A. No,I didn’t. B. Yes,I did. C. Yes,they did.
任务二:根据短文内容,填空。
4. This winter holiday I
went to Harbin
with my parents.5. We played and laughed
in the snow
.
答案:
任务一:1. B 2. C 3. C 任务二:4. went to Harbin 5. in the snow
查看更多完整答案,请扫码查看