第42页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
五、选词填空(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)
从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次)。
friend; video; chat with; leave for; go by; keep fit; as well; be full of; take place; get close to
56. Kitty gets on the bus and
57. A volleyball match
58. Lucy is good at dancing, and she can play the piano
59. Peter enjoys
60. I always want
61. Hello, I’m Chen Dan, and I
62. All of my classmates are
63. My parents say that watching too many short
64. Mr. Wu walks for two hours every day. He thinks it can
65. Jim likes sports very much, so he
从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次)。
friend; video; chat with; leave for; go by; keep fit; as well; be full of; take place; get close to
56. Kitty gets on the bus and
leaves for
the zoo with her friends happily.57. A volleyball match
takes place
every year in our school.58. Lucy is good at dancing, and she can play the piano
as well
.59. Peter enjoys
chatting with
his friends in English at lunchtime.60. I always want
to get close to
nature because I can enjoy the peace there.61. Hello, I’m Chen Dan, and I
go by
Daniel.62. All of my classmates are
friendly
. I’m very happy to make friends with them.63. My parents say that watching too many short
videos
on the smartphone is bad for me.64. Mr. Wu walks for two hours every day. He thinks it can
keep fit
.65. Jim likes sports very much, so he
is full of
energy.
答案:
56. leaves for 57. takes place 58. as well 59. chatting with 60. to get close to 61. go by 62. friendly 63. videos 64. keep fit 65. is full of
六、阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)
阅读下面短文,根据短文内容回答问题,每题答案
Family is very important to everyone. A strong family can help people feel good. It can also help make a better world. Today both parents and children are busy, so they spend only a little time together every day. To let people know that family is everything, the UN started the International Day of Families in 1994. The International Day of Families is on May 15 every year. People in many countries celebrate the day with their families. They do many things, like having dinner together or having a talk with each other.
The International Day of Families is also a time to talk about family problems all over the world. But people in some places think that’s not enough. So they have their Family Day. Children don’t go to school on that day. They stay at home and have fun with their families.
66. From the passage, what can help people feel good?
67. Why do parents and children spend only a little time together every day?
68. When is the International Day of Families?
69. What do you think of the International Day of Families?
70. Write one thing you can do on The International Day of Families.
阅读下面短文,根据短文内容回答问题,每题答案
不
超
过
5 个
单
词
。Family is very important to everyone. A strong family can help people feel good. It can also help make a better world. Today both parents and children are busy, so they spend only a little time together every day. To let people know that family is everything, the UN started the International Day of Families in 1994. The International Day of Families is on May 15 every year. People in many countries celebrate the day with their families. They do many things, like having dinner together or having a talk with each other.
The International Day of Families is also a time to talk about family problems all over the world. But people in some places think that’s not enough. So they have their Family Day. Children don’t go to school on that day. They stay at home and have fun with their families.
66. From the passage, what can help people feel good?
A strong family.
67. Why do parents and children spend only a little time together every day?
Because they are busy.
68. When is the International Day of Families?
On May 15 every year.
69. What do you think of the International Day of Families?
Important.
70. Write one thing you can do on The International Day of Families.
Have dinner together.
答案:
66. A strong family. 67. Because they are busy. 68. It's on May 15. 69. Important. /Great. /Good. 70. Have dinner together. /Have a talk together. /...(言之有理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看