第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
Ⅴ. 阅读短文,从方框内 6 个选项中选出能分别填入 5 个小题空白处的最佳答案。
| A. watching B. different |
| C. members D. both |
| E. play F. together |
Alice has a nice family. These are her family 1. ______: her grandfather, grandmother, father, mother and her.
Alice's parents are teachers, but they are in 2. ______ schools. They 3. ______ like doing sports. They always 4. ______ ping-pong in the morning. After that, they have breakfast. Alice's grandparents don't need to go to work, so they always spend time 5. ______ TV at home. What about Alice? She likes tennis. She says it's easy for her.
| A. watching B. different |
| C. members D. both |
| E. play F. together |
Alice has a nice family. These are her family 1. ______: her grandfather, grandmother, father, mother and her.
Alice's parents are teachers, but they are in 2. ______ schools. They 3. ______ like doing sports. They always 4. ______ ping-pong in the morning. After that, they have breakfast. Alice's grandparents don't need to go to work, so they always spend time 5. ______ TV at home. What about Alice? She likes tennis. She says it's easy for her.
答案:
1.C 2.B 3.D 4.E 5.A
Ⅵ. 根据短文内容,选择最佳答案。
Everyone has a family name in England. But what does it mean? Where do family names come from? First, some family names come from the places of their homes. If a man lives on a hill, his family name may be Hill. In England, people's names may be Wood or Lake, because they live near the woods (树林) or a lake. Second, family names come from a person's job. If a person is a cook (厨师), his last name may be Cook. Third, many people get their family names from their fathers' names. If you hear the name "Jackson", you know that he is the son of Jack.
1. If a man's family name is Wood, he maybe (也许) lives near the ______. ( )
A. lake
B. hill
C. woods
D. river
2. "Jackson" is a ______. ( )
A. cook
B. family name
C. parent
D. girl
3. Which of the following is TRUE? ( )
A. Wood is a first name.
B. The last name is the family name in England.
C. Lake is a job.
D. Cook is a place.
Everyone has a family name in England. But what does it mean? Where do family names come from? First, some family names come from the places of their homes. If a man lives on a hill, his family name may be Hill. In England, people's names may be Wood or Lake, because they live near the woods (树林) or a lake. Second, family names come from a person's job. If a person is a cook (厨师), his last name may be Cook. Third, many people get their family names from their fathers' names. If you hear the name "Jackson", you know that he is the son of Jack.
1. If a man's family name is Wood, he maybe (也许) lives near the ______. ( )
A. lake
B. hill
C. woods
D. river
2. "Jackson" is a ______. ( )
A. cook
B. family name
C. parent
D. girl
3. Which of the following is TRUE? ( )
A. Wood is a first name.
B. The last name is the family name in England.
C. Lake is a job.
D. Cook is a place.
答案:
1.C 2.B 3.B
Ⅶ. 根据短文内容,完成下列任务。
Tom Smith is English. He is twelve. He is in No.6 Middle School. Is he in Class 4, Grade 7? Yes, he is. There are five people in his family. Amy Smith is his grandmother. She is sixty-five. His father's name is John Smith. He is forty-one. What's his mother's name? It's Kate Smith. How old is she? She's forty. Who is Mike Smith? He's Tom's brother. He is only seven. They all love each other very much!
(A) 根据短文内容填空,每空不超过 3 个单词。
| Name: Tom Smith | Age: 12 |
| :---: | :---: |
| Class: 4 | Grade: 7 |
| School: 1. ______ |
| Family member | Name | Age |
| 2. ______ | Amy Smith | 65 |
| Father | 3. ______ | 41 |
| Mother | Kate Smith | 4. ______ |
| 5. ______ | Mike Smith | 7 |

(B) 请结合短文内容,绘制出 Tom Smith 的家谱图。
| | |
| :---: | :---: |
| | |
Tom Smith is English. He is twelve. He is in No.6 Middle School. Is he in Class 4, Grade 7? Yes, he is. There are five people in his family. Amy Smith is his grandmother. She is sixty-five. His father's name is John Smith. He is forty-one. What's his mother's name? It's Kate Smith. How old is she? She's forty. Who is Mike Smith? He's Tom's brother. He is only seven. They all love each other very much!
(A) 根据短文内容填空,每空不超过 3 个单词。
| Name: Tom Smith | Age: 12 |
| :---: | :---: |
| Class: 4 | Grade: 7 |
| School: 1. ______ |
| Family member | Name | Age |
| 2. ______ | Amy Smith | 65 |
| Father | 3. ______ | 41 |
| Mother | Kate Smith | 4. ______ |
| 5. ______ | Mike Smith | 7 |
(B) 请结合短文内容,绘制出 Tom Smith 的家谱图。
| | |
| :---: | :---: |
| | |
答案:
(A)1. No. 6 Middle School 2. Grandmother 3. John Smith 4. 40 5. Brother (B)略
查看更多完整答案,请扫码查看