2025年金钥匙试卷三年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金钥匙试卷三年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年金钥匙试卷三年级英语上册人教版》

八 Shanshan 不小心把书弄脏了。请帮她把书修补好吧!(10★)
This is my
mum
(妈妈). Hello,hello,hello!
This is my
dad
(爸爸). Hi,hi,hi!
This is my
sister
(姐姐). How are you?
This is my
grandma
(奶奶). Nice to meet you.
This is my
grandpa
(爷爷). How do you do?
答案: mum dad sister grandma grandpa
九 Dongdong 是个喜欢集邮的小朋友。看,大家都在欣赏他的邮票呢!请把正确的选项填入括号内吧!(10★)


1.(
C
) 2.(
B
) 3.(
A
) 4.(
E
) 5.(
D
)
答案: 1. C 2. B 3. A 4. E 5. D
十 Dongdong 是个“绘画小能手”,同学们正在欣赏 Dongdong 的绘画作品呢!我们一起去看看吧!(10★)
There are so many pictures here. Look,this is my grandmother. She has a pet fish. The fish is small. The fish can swim. This is my grandfather. He has a pet bird. The bird is cute. The bird can fly. Look,this is my uncle. He likes the elephant. The elephant is big. The elephant can help him. This is my aunt. She has a pet rabbit. The rabbit is nice. The rabbit can hop. They love animals. The animals are our friends.
任务一:根据短文内容,我们把下列图画排序吧。

( )                                    ( )                    ( )                      ( )
任务二:根据短文内容,我们一起完成下列思维导图吧。



任务三:Dongdong 画得真漂亮!你喜欢什么动物?动手画一画你与动物和谐相处的画面,并尝试用英语介绍一下吧!______
答案:
任务一:3 2 1 4 任务二:1. fish 2. swim 3. big 4. rabbit 5. nice 任务三:画一幅家人和动物友好相处的图画。参考答案(答案不唯一) 一贬

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭