2025年同步指导素养评价与归类复习测试卷六年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步指导素养评价与归类复习测试卷六年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
一、阅读短文,选择恰当的单词或词组填空。(5分)
My brother Jim is a
My brother Jim is a
postman
(postman/police officer). He works
(works/working) in a post office. He likes dancing
(dancing/dance) very much. His home is very far, so he goes to work by bus
(on foot/by bus) every morning. He loves his work. Every day he gets up very early, but he is very happy
(angry/happy).
答案:
postman; works; dancing; by bus; happy
二、阅读短文,完成下列任务。(15分)
Hi! My name is Wang Yi. I have a new pen pal. His name is Jim. He lives in Sydney, Australia. He likes cooking. He joins the cooking club. He likes *jiaozi* best. He also likes doing kung fu. He does kung fu every Saturday. This winter, he will come to China to visit me. We are going to eat *jiaozi* together.
任务一:判断下列句子的正误,正确的选[T],错误的选[F]。(10分)
1. Wang Yi has an old pen pal. [T][F]
2. Jim lives in Canada. [T][F]
3. Jim likes *zongzi* very much. [T][F]
4. Jim likes doing kung fu. [T][F]
5. This winter, Jim will visit me. [T][F]
任务二:选择恰当的选项。(5分)
1. What is the best title(题目)of the passage?
[A]My Parents
[B]My Classmate
[C]My Pen Pal
2. What are Jim’s hobbies?
[A]He likes cooking.
[B]He likes doing kung fu.
[C]Both A and B.
Hi! My name is Wang Yi. I have a new pen pal. His name is Jim. He lives in Sydney, Australia. He likes cooking. He joins the cooking club. He likes *jiaozi* best. He also likes doing kung fu. He does kung fu every Saturday. This winter, he will come to China to visit me. We are going to eat *jiaozi* together.
任务一:判断下列句子的正误,正确的选[T],错误的选[F]。(10分)
1. Wang Yi has an old pen pal. [T][F]
2. Jim lives in Canada. [T][F]
3. Jim likes *zongzi* very much. [T][F]
4. Jim likes doing kung fu. [T][F]
5. This winter, Jim will visit me. [T][F]
任务二:选择恰当的选项。(5分)
1. What is the best title(题目)of the passage?
[A]My Parents
[B]My Classmate
[C]My Pen Pal
2. What are Jim’s hobbies?
[A]He likes cooking.
[B]He likes doing kung fu.
[C]Both A and B.
答案:
任务一:
1. [F]
2. [F]
3. [F]
4. [T]
5. [T]
任务二:
1. [C]
2. [C]
1. [F]
2. [F]
3. [F]
4. [T]
5. [T]
任务二:
1. [C]
2. [C]
查看更多完整答案,请扫码查看