第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
九、下面是Lucy所在小镇的地图,填单词,补全介绍。(10分)
I’m Lucy. This is the map of my town. There is a 1.
I like my town. Welcome to my town!

I’m Lucy. This is the map of my town. There is a 1.
bus stop
. I often go there to take the bus to school. There is a big 2. gym
. I often do sports there. Look! This is a small 3. park
. I often take walks with my sister there. There is a 4. library
near my school. There are many books in it. I often go there to read books. Oh, there is also a 5. museum
. Many old things are in it.I like my town. Welcome to my town!
答案:
1. bus stop 2. gym 3. park 4. library 5. museum
十、阅读Peter写给Lucy的信,完成下列任务。(10分)
Dear Lucy,
How’s it going? Thanks for your letter. Let me tell you about my city.
I live in a big city. There are many nice places in my city. There is a big park. It’s my favourite place. I often go there to play with my family and friends. And there are many big shops in my city, such as Sun Shop, Renmin Shop. I often buy things in the Sun Shop. Because it’s near my home. And there is a nice museum. I can see and “hear” many old things there. I like to read stories about the old things there. They are very interesting. Look! There is a big hospital over there. I don’t like the place, because I don’t want to be ill.
How about your city? Can you tell me?
Yours,
Peter
任务一:阅读短文,圈出Peter城市里的建筑。(4分)

任务二:阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。(6分)
(
(
(
Dear Lucy,
How’s it going? Thanks for your letter. Let me tell you about my city.
I live in a big city. There are many nice places in my city. There is a big park. It’s my favourite place. I often go there to play with my family and friends. And there are many big shops in my city, such as Sun Shop, Renmin Shop. I often buy things in the Sun Shop. Because it’s near my home. And there is a nice museum. I can see and “hear” many old things there. I like to read stories about the old things there. They are very interesting. Look! There is a big hospital over there. I don’t like the place, because I don’t want to be ill.
How about your city? Can you tell me?
Yours,
Peter
任务一:阅读短文,圈出Peter城市里的建筑。(4分)
任务二:阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。(6分)
(
T
)1. There are many nice places in Peter’s city.(
F
)2. Peter’s favourite place in his city is the museum.(
F
)3. Peter often goes to the Renmin Shop to buy things.
答案:
任务一:圈出 A、C、E、F 任务二:1. T 2. F 3. F
查看更多完整答案,请扫码查看