2025年综合学习与评估五年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合学习与评估五年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合学习与评估五年级英语上册人教版》

六、Read and choose. 读短文,选择正确的答案。
This is a big nature park. In the park, there are two hills. On the hills there are beautiful flowers. There is much green grass on the hills. There are long paths on the hills, too. We can walk there. There are three lakes in the park. One is big, and the others are small. What a nice park!
(
C
)1. The nature park is ______.
A. small B. not big C. nice
(
A
)2. There are flowers, ______ on the hills.
A. grass and paths B. a lake C. a forest
(
B
)3. We can walk on the ______ paths.
A. short B. long C. clean
(
B
)4. We can see ______ lakes in the park.
A. 2 B. 3 C. 4
答案: 1. C
2. A
3. B
4. B
七、Read, judge and write. 读一读,按要求完成下列练习。
Hello, I'm Alice. My village is very beautiful. You can see some fish in the lake. Near the lake there is a farm. You can see some animals on the farm. Behind the lake there are mountains. You can see many birds and some squirrels in the mountains. But you can't see pandas in the mountains. The sky in the village is blue, and the air is fresh. Welcome to my village.
(A)Read and judge.读短文,判断,对的打“√”,错的打“×”。
(
)1. There are many birds and some squirrels in the mountains.
(
×
)2. In the village, the sky isn't blue.
(
×
)3. You can't see any animals on the farm.
(
×
)4. There is a lake behind the mountains.
(
)5. Alice likes her village.
(B)Read again and fill in the blanks.再读短文,补充问句并回答。
1. —
Are
there any fish in the lake? —
Yes
, there
are
.
2. —
Is
there a panda in the mountains? —
No
, there
isn't
.
答案: (A)
1. √
2. ×
3. ×
4. ×
5. √
(B)
1. Are; Yes; are
2. Is; No; isn't

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭