2025年快乐练练吧同步练习六年级英语上册人教版青海专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快乐练练吧同步练习六年级英语上册人教版青海专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年快乐练练吧同步练习六年级英语上册人教版青海专版》

四、读句子,选答语。
(
B
)1. Can Mike go swimming today?
(
D
)2. What is Sarah going to do tomorrow?
(
A
)3. I'm going to take a trip next week.
(
C
)4. When are you going to buy a computer?
A. Have a good time.
B. No, he can't.
C. This weekend.
D. She's going to go for a picnic.
答案: 1. B 2. D 3. A 4. C
五、读对话,选出对应的图片。

(
B
)1. —I'm going to go swimming!
—Sounds great!
(
D
)2. —What are they going to do?
—They are going to go for a picnic.
(
A
)3. —What is your brother going to do?
—He's going to draw a picture.
(
C
)4. —I'm going to go fishing tomorrow.
—Me too.
答案: 1. B 2. D 3. A 4. C
六、阅读短文,判断正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
My name is Amy. Tomorrow is Saturday. We have no classes. My parents aren't going to work, but we are very busy tomorrow. My mother is going to buy something for next week. My father is going to visit my aunt and uncle. I'm going to buy a storybook. I will go to the bookstore by bus. Tomorrow evening we are going to visit my grandparents and have a big dinner. After that we are going to see a film. I think we are going to have a nice weekend.
(
T
)1. Tomorrow is Saturday.
(
T
)2. Amy's mother is going to buy something for next week.
(
F
)3. Amy's father is going to visit her grandparents in the morning.
(
F
)4. Amy is going to play computer games with her sister.
(
F
)5. Amy and her parents will go to the museum.
答案: 1. T 2. T 3. F 4. F 5. F
七、写作。
写一篇短文,介绍一下你的周末计划,不少于 50 词。
I’m going to have a busy but fun weekend. On Saturday morning, I’m going to do my homework. In the afternoon, I’m going to the bookstore to buy some new books. On Sunday morning, I’m going to visit my grandparents. We’re going to have a big lunch together. In the afternoon, I’m going to play football with my friends. I think I will have a good time.

答案: I’m going to have a busy but fun weekend. On Saturday morning, I’m going to do my homework. In the afternoon, I’m going to the bookstore to buy some new books. On Sunday morning, I’m going to visit my grandparents. We’re going to have a big lunch together. In the afternoon, I’m going to play football with my friends. I think I will have a good time.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭