第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
(
A.Peter
B.Peter’s
C.Peters’
B
)1.______ hobby is doing kung fu.A.Peter
B.Peter’s
C.Peters’
答案:
B
( )2.My mother is a teacher. She
A.teach
B.teaches
C.teaching
B
Chinese.A.teach
B.teaches
C.teaching
答案:
B
(
A.watch TV
B.watching TV
C.watches TV
C
)3.He often ______ after lunch.A.watch TV
B.watching TV
C.watches TV
答案:
C
(
A.live
B.lives
C.living
A
)4.Does your pen pal ______ in Beijing?A.live
B.lives
C.living
答案:
A
( )5.—What is John’s hobby?
—
A.I like singing.
B.He likes singing.
C.She likes singing.
—
B
A.I like singing.
B.He likes singing.
C.She likes singing.
答案:
B
六、阅读短文,判断正(T)误(F)。
My name is Mike. I have a new pen pal. Her name is Mary. She lives in Australia. Her mother is a teacher. She works in a primary school (小学). She goes to work by car. She likes watching TV and listening to music. Her father is a doctor. He likes playing basketball and swimming. He goes to work by subway. Mary is a student. She goes to school on foot, because her home is not far from her school. Mary likes collecting stamps and riding a bike.
(
(
(
(
(
My name is Mike. I have a new pen pal. Her name is Mary. She lives in Australia. Her mother is a teacher. She works in a primary school (小学). She goes to work by car. She likes watching TV and listening to music. Her father is a doctor. He likes playing basketball and swimming. He goes to work by subway. Mary is a student. She goes to school on foot, because her home is not far from her school. Mary likes collecting stamps and riding a bike.
(
T
)1. Mike’s pen pal lives in Australia.(
F
)2. Mary’s father works in a primary school.(
F
)3. Mary’s father’s hobby is playing football.(
T
)4. Mary’s mother goes to work by car.(
T
)5. Mary walks to school every day.
答案:
文章翻译
我的名字是迈克。我有一个新笔友,她叫玛丽。她住在澳大利亚。她的妈妈是一名教师,在一所小学工作,她开车上班。她喜欢看电视和听音乐。她的爸爸是一名医生,喜欢打篮球和游泳,他坐地铁上班。玛丽是一名学生,她步行上学,因为她家离学校不远。玛丽喜欢集邮和骑自行车。
1.
答案:T
句意:迈克的笔友住在澳大利亚。
解析:文中提到 “She lives in Australia.(她住在澳大利亚。)”,此处 “她” 指迈克的笔友玛丽,因此表述正确。
2.
答案:F
句意:玛丽的爸爸在一所小学工作。
解析:文中提到 “Her father is a doctor.(她的爸爸是一名医生。)”,并非在小学工作,因此表述错误。
3.
答案:F
句意:玛丽的爸爸的爱好是踢足球。
解析:文中提到 “He likes playing basketball and swimming.(他喜欢打篮球和游泳。)”,爱好不是踢足球,因此表述错误。
4.
答案:T
句意:玛丽的妈妈开车上班。
解析:文中提到 “She goes to work by car.(她开车上班。)”,此处 “她” 指玛丽的妈妈,因此表述正确。
5.
答案:T
句意:玛丽每天步行上学。
解析:文中提到 “She goes to school on foot, because her home is not far from her school.(她步行上学,因为她家离学校不远。)”,“on foot” 即 “步行”,因此表述正确。
查看更多完整答案,请扫码查看