第76页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
一、根据语境,从方框中选择恰当的单词并用其正确形式填空。
direct,fashion,AI,fireman,engineer
1. These brave
2. 新课标科技应用 DeepSeek works on
3. My uncle is an
4. Lucy loves following the latest
5. The famous
direct,fashion,AI,fireman,engineer
1. These brave
firemen
saved three children from the burning house.2. 新课标科技应用 DeepSeek works on
AI
to make smart tools.3. My uncle is an
engineer
who builds robots for factories.4. Lucy loves following the latest
fashion
and always wears cool clothes.5. The famous
director
made a movie about teenagers' dreams last year.
答案:
1. firemen 2. AI 3. engineer 4. fashion 5. director
二、根据语境,用括号内所给单词的正确形式填空。
1. The clothes ______ (design) created a beautiful dress for the fashion show.
2. If you want to play the piano well, you need to practise ______ (play) it every day.
3. “Please find some ways to improve ______ (oneself). ” Ms Wang said to me.
4. Mozart was a great ______ (music) who wrote his first music at the age of five.
5. We ______ (plan) to have a picnic last weekend, but it rained heavily.
1. The clothes ______ (design) created a beautiful dress for the fashion show.
designer
2. If you want to play the piano well, you need to practise ______ (play) it every day.
playing
3. “Please find some ways to improve ______ (oneself). ” Ms Wang said to me.
yourself
4. Mozart was a great ______ (music) who wrote his first music at the age of five.
musician
5. We ______ (plan) to have a picnic last weekend, but it rained heavily.
planned
答案:
1. designer 2. playing 3. yourself 4. musician 5. planned
三、根据汉语意思完成句子,每空一词。
1. 每天锻炼能让你保持健康。
2. 如果努力学习数学,你就能实现成为一名信息技术工程师的梦想。
If you
3. —你长大后想做什么?
—What do you want to be when you
—I want to be an excellent
4. 这些绘画技巧对设计师非常重要。
These
5. 汤姆正在制定暑假计划。
Tom is
1. 每天锻炼能让你保持健康。
Exercising
every
day
can help you stay healthy.2. 如果努力学习数学,你就能实现成为一名信息技术工程师的梦想。
If you
work
hard
at maths, you can realize
your dream
of becoming an IT
engineer
.3. —你长大后想做什么?
—What do you want to be when you
grow
up
?—I want to be an excellent
film
director
.4. 这些绘画技巧对设计师非常重要。
These
drawing
skills
are very important for fashion
designers
.5. 汤姆正在制定暑假计划。
Tom is
making
a
plan
for the summer vacation.
答案:
1. Exercising every day 2. work hard, realize, dream, IT engineer 3. grow up, film director 4. drawing skills, fashion designers 5. making a plan
四、阅读理解。
主题:人与自我——做人与做事·兴趣爱好
体裁:记叙文 难易度:☆☆☆

1. 新考向图片理解 Maria goes to school every day. (

2. Linda wants to be when she grows up. (
A. a singer
B. a guide
C. a painter
D. a player
3. Sophia is good at at school. (
A. French
B. history
C. music
D. English
4. Which is NOT true according to the passage? (
A. Maria lives in New York City.
B. Linda likes football games very much.
C. Sophia often reads at home on weekends.
D. Sophia can play the violin well.
主题:人与自我——做人与做事·兴趣爱好
体裁:记叙文 难易度:☆☆☆
1. 新考向图片理解 Maria goes to school every day. (
B
)2. Linda wants to be when she grows up. (
C
)A. a singer
B. a guide
C. a painter
D. a player
3. Sophia is good at at school. (
A
)A. French
B. history
C. music
D. English
4. Which is NOT true according to the passage? (
D
)A. Maria lives in New York City.
B. Linda likes football games very much.
C. Sophia often reads at home on weekends.
D. Sophia can play the violin well.
答案:
1~4 BCAD
查看更多完整答案,请扫码查看