2025年全优课堂七年级英语上册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全优课堂七年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年全优课堂七年级英语上册冀教版》

Ⅰ. 用括号中所给词的适当形式填空。
1. We can keep healthy by ____
playing
(play) sports.
2. There are many famous ____
teachers
(teacher) in our country.
3. My name is Jenny Black. You can call ____
me
(I) Ms Black.
4. There are about two thousand ____
books
(book) in our library.
5. One of his ____
classmates
(classmate) is from Beijing, the capital city of China.
答案: 1. playing 2. teachers 3. me 4. books 5. classmates
Ⅱ. 阅读理解。
Confucius is the best teacher and a great thinker in Chinese history. He influences (影响) Chinese education in many ways. He was born in 551 BC in the state of Lu. The state of Lu is in today's Shandong. In 521 BC, he started his school and taught about 3,000 students, and many of them were great thinkers, too.
Chinese celebrate Confucius' birthday every year. Why do we love him after so many years? That's because his ideas help us in our everyday lives. His most important teachings are about kindness and good manners (举止). He not only asks us to be kind to others, but also asks us to be honest (诚实的) and have good manners.
Confucius said when three men walk together, my teacher must be among them. Brothers and sisters should love each other. The young should look after the old. Everyone should be strict with themselves, but be kind to others. These ideas are always welcome in China. People in many other places around the world welcome them, too. They think his ideas can make the world a better place. We should learn from the great thinker.
6. When did he start his school?
A. At 25 years old.
B. At 30 years old.
C. At 35 years old.
D. At 40 years old.
(
B
)
7. We celebrate Confucius' birthday because ____.
A. his ideas help us in our everyday lives
B. he is honest
C. he is kind to others
D. he has good manners
(
A
)
8. Confucius asked ____ from the passage.
A. parents to love their children
B. the old to look after the young
C. everyone to have good manners
D. everyone to be strict with others
(
C
)
9. 跨学科语文 What does the underlined sentence mean in Paragraph 3?
A. 学而时习之,不亦说乎。
B. 温故而知新,可以为师矣。
C. 学而不思则罔,思而不学则殆。
D. 三人行,必有我师焉。
(
D
)
10. What would be the best title for the passage?
A. Celebrate Confucius' Birthday
B. Welcome in China
C. Learn from Confucius
D. Be Kind to Others
(
C
)
答案: 6. B 7. A 8. C 9. D 10. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭