2025年同步轻松练习四年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步轻松练习四年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步轻松练习四年级英语上册人教版》

I 阅读短文,判断下列句子是(T)否(F)正确。
It's Saturday(星期六)today. My father and mother don't go to work. My sister and I don't go to school. We are all at home. We do some chores together. I clean the chair. My father sweeps the floor. My mother cooks lunch. What can my sister do? She can look after Mimi. Mimi is our lovely cat. We're tired, but we're happy.
( )1. My family are at home on Saturday.
( )2. My father cooks lunch.
( )3. Mimi is my sister.
( )4. We are tired but happy.
答案: 1. T 2. F 3. F 4. T
II 阅读短文,选择正确的答案。
My name is John. I am an English boy, but I live in China now. I'm twelve years old. My mother is a teacher. She teaches English in our school. She is a good teacher. Her students like her very much. My father is a cook. He is tall. He can cook great food. I'm a student. I love my family.
( )1. Where is John now?
A. In China.
B. In the UK.
C. In Canada.
( )2. John's mother teaches ______.
A. Chinese
B. music
C. English
( )3. What's the job of John's father?
A.
B.
C.
答案: 1. A 2. C 3. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭